Ами така е, но предпочитам да се "унижа" в началото (след 9-10 обаждане вече окото ми не мигваше - излежавах си се на леглото и звънях по телефоните докато при първия път бях кълбо от нерви) и после да си гледам кефа отколкото с месеци и години да чакам някои рекрутор да благоволи да ми се обади. За следващите работи да не мислиш че ще звъня и аз на някои - networkинга вече работи, но за новопристигнали ... И пак казвам хората от другата страна не го приемат като някакво излагане или нещо такова, може даже и да ти се зарадват ако им вдъхнеш доверие - вместо да пускат обяви и да търсят направо могат да вземат теб.filipne написа:Anju, цялата ирония е насочена към абсурдния факт, че в 21 ви век и приналичието на Интернет, рекрутъри , отдели на човешките ресурси и прочие неща, човек трябва да ходи на место или да се обажда по телефона неканен и нечакан.
.
Продължавам да смятам че за счетоводители, които не са в състояние да изпълнят гореописания план кооп програмите са идеални - веднага има намират work placement