nt, какво излиза, че си си подал документите в Букурещ януари 07 и вече имаш покана за виза?!
Браво! Ето, че работят, но защо така нас забравиха
Иначе на въпросите не мога да отговоря, не сме минали по този път все още.
canada roamers написа:nt, какво излиза, че си си подал документите в Букурещ януари 07 и вече имаш покана за виза?!
Браво! Ето, че работят, но защо така нас забравиха
Иначе на въпросите не мога да отговоря, не сме минали по този път все още.
Споерд мен не са, ако не сте им посочили емайл или не сте им писали по този емайл има вероятност да ви пратят поканата по пощата което е по-бавно. Като гледам имаме ОК на медицинските на една и същата дата, така че очаквайте скоро
DCS-15.5.2005
Ин-ю-8.12.2005 върнат за фр.(B1-1) до 1г
24.11.2006 атестация за Виена
19.12.06 тел. ин-ю OK
13.01.07 получ.серт за Кв-к
24.01.07 приети в Б-щ
28.04.07 баркодове
08.05.07 мед.
17.05.07 мед. OK
03.07.07 пок. за виза
28.07.07 ВИЗА
Абе уж го имат мейла и сме си писали вече чрез него, ама....тежка е емигрантската участ.
С един друг съфорумец също имахме ОК на медицинските на една и съща дата, но той вече виза държи от 10-на дни.
И ние сме с ОК на медицинските от 03.05.07, и все още нямаме покана. Писахме и миналата седмица, но отсреща е пълна тишина. Много празници им се насабраха /24.06 и 01.07/ и това ги затруднява може би с обработването на досиетата ни????????? Аз лично недоумявам, какво е това мотаене!!!!!! Дано скоро имаме успешен финиш на процедурата!
Миналата седмица в петък и аз писах до Букурещ,като запитването ми беше в какъв срок горе-долу да си чакаме поканите.Днес са ми отговорили,но познайте.......с една дума нищо Благодарят ми ,че съм проявявала интерес към Канада, и че когато дойде времето ще ме уведомят аз това си го знам,просто исках да знам като срок нещо.Така, че ще почакаме.............
Добре поне че са ти отговорили защото аз пиша вече два пъти и все едно че са измрели там!!!!!
Не благоволяват въобще да отговарят а друг начин за връзка няма.
По телефона сведения не дават вече въобще.
Единственото което ни остава е да се въоръжим с МНОГО търпение!!!
DIGIT, супер , поздравления от сърце.!!!!!!!! ПОпътен вятър и много късмет в КАНАДА!!!!!! ОЩЕ ВЕДНЪЖ искрено се радвам за вас
п.с. ще се видим ли в неделя или заминавате на морето
1. DCS Виена - 22.07.2006 г.
2. Покана за интервю - 07.09.2006 г.
3. Интервю - 24.11.2006 г. / УСПЕШНО
4. Документи Букурещ - 16.12.2006 г.
5. Медицински - 15.05.2007 г.
6. Покана за Визи - 23.07.2007 г.
7. Визи - 29.08.2007 г.
На нас не ни искат ръст и цвят на очите, поне не е отметнато, но ни искат-"Declaration d'autonomie financiele or "contrat relatif a la capasite d'autonomie finansiere" which you sinded at the selection inteview with the Quebec officer." -искали ли са и на други тази декларация?