krimon написа:
Благодаря, филипНе, за фоторазходката! Беше много поучителна: явно аз не съм идвала в Мтл, той е отделна вселена, защото
в моята вселена където си прекарвам живота /на 20 мин. от даунтаун Мтл и още в радиус 1 час наоколо/ няма нито един кран без знак. Даже днес на островите Сент Елен и Нотр Дам забелязах и табелките на сините кранове. Както и да е, едно е очевидно:
тези кранове, които си снимал, се виждат ЯСНО и при тях няма нужда от знак, нито от оглеждане, за да паркираш според правилника.
Между другото 2-рия, 3-тия и 4-тия ти сниман пожарен кран са на достопочтенно разстояние от паркираща кола /по правилник 3 м./. Не би трябвало изобщо да са проблем в това отношение :idea:
Значи първоначално кримон твърдеше :
krimon написа:
Има си специален знак, ама кой да чете правилника за движение
а сега излиза, че в нейното село закона е един в Монреал - друг или крановете в Монреал са незаконни
Сега пък твърди, че сниманите от мен кранове се виждали ясно и за това нямали знаци !
Последно какво е твоето твърдение , че правилника изисква на всеки кран да има знак или само на крановете , които не се виждат ясно ?
Ама Криме как така хем живееш на 20 мин от центъра хем всички кранове на час път от вас са със знаци ? С това си твърдение казваш, че знаци има на всички кранове в Монреал а това както видя е далеч от истината.
Не знам какво имаш в предвид под "достопочтенно разстояние от паркираща кола" ? Ако искаш да кажеш, че когато крана е далече навътре в тревата можеш да си паркираш колата отпред , то много се лъжеш. Най-малкото не го прави защото ще те глобят.
Както виждаш освен "песимиста" филипне и дог твърди същото.
И така кримон оказва се , че за пореден път не си права

Очевидно само един гол оптимизъм не стига