Kарта от българска банка
Kарта от българска банка
Коя банка, намираща се на територията на България издава карти-дебитни или кредитни, с които могат да се теглят суми от банкомат в Канада
- hullboy
- Изгонен от форума
Към Нина
Дай я тази БГ карта на баба си, майка си , и остави малко пари в нея за бъдещи тяхни нужди и си запиш номера на сметката за да може да пращаш още пари от тук.
Иначе като дойдеш тук ще питаш пак същия въпрос но за обратна поска който ще звучи така:
Коя карта на канадска банка работи в БГ за да я дам на мама, баба да си теглят пари там?
Къде точно в София , Пловдив има банкомат от който може да се тегли и колко чарджи?:D
Нина не се занимавай с дивотии.А какъв вид карта и къде точно в Калгари има банкомат и колко чарджи?
Дай я тази БГ карта на баба си, майка си , и остави малко пари в нея за бъдещи тяхни нужди и си запиш номера на сметката за да може да пращаш още пари от тук.
Иначе като дойдеш тук ще питаш пак същия въпрос но за обратна поска който ще звучи така:
Коя карта на канадска банка работи в БГ за да я дам на мама, баба да си теглят пари там?
Къде точно в София , Пловдив има банкомат от който може да се тегли и колко чарджи?:D
Благодаря ви за съветите, но те са безпредметни за съжаление, защото съм отдавна в Канада. Ако евентуално знаете и можете да отговорите на въпроса ми-кажете! Ако не знаете-бъдете живи и здрави! А за това-колко е глупав въпроса!? Може и доста глупав да е, излишно е да се обиждаме! По отношение на мястото на теглене-в Бг, в една банка преди време видях подробна карта на света, където са отбелязани банкоматите в градове като Торонто, Монреал и Калгари. Беше за съжаление отдавна! Дори съм забравила коя беше банката! Но на мен ми е необходима спешна информация!
От картите на почти всички канадски банки може да се тегли от България от банковите автомати. Таксата за теглене от чужбина е 5$(канадски). И майка ми и свекърва ми имат от 5 години по една такава. Много е удобно за изпращане на пари. В обратният вариант за който питате, съм теглила тук пари с карта на Райфайзенбанк Виза Класик.