Kарта от българска банка

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
nina_

Kарта от българска банка

Мнение от nina_ »

Коя банка, намираща се на територията на България издава карти-дебитни или кредитни, с които могат да се теглят суми от банкомат в Канада
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Булбанк.
Embrace your climate change!
nina_

Мнение от nina_ »

Благодаря много! А какъв вид карта и къде точно в Калгари има банкомат и колко чарджи? Благодаря отново!
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Към Нина
А какъв вид карта и къде точно в Калгари има банкомат и колко чарджи?
Нина не се занимавай с дивотии.
Дай я тази БГ карта на баба си, майка си , и остави малко пари в нея за бъдещи тяхни нужди и си запиш номера на сметката за да може да пращаш още пари от тук.

Иначе като дойдеш тук ще питаш пак същия въпрос но за обратна поска който ще звучи така:
Коя карта на канадска банка работи в БГ за да я дам на мама, баба да си теглят пари там?
Къде точно в София , Пловдив има банкомат от който може да се тегли и колко чарджи?:D
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

абсолютно съм съласен.
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
nina_

Мнение от nina_ »

Благодаря ви за съветите, но те са безпредметни за съжаление, защото съм отдавна в Канада. Ако евентуално знаете и можете да отговорите на въпроса ми-кажете! Ако не знаете-бъдете живи и здрави! А за това-колко е глупав въпроса!? Може и доста глупав да е, излишно е да се обиждаме! По отношение на мястото на теглене-в Бг, в една банка преди време видях подробна карта на света, където са отбелязани банкоматите в градове като Торонто, Монреал и Калгари. Беше за съжаление отдавна! Дори съм забравила коя беше банката! Но на мен ми е необходима спешна информация!
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

Мисля че, RBC работи с Bulbank.
Моя савет е да се обадиш в банките и да попиташ.
Така е най-вероятно да получиш правилния отговор!!!

Успех ти желая!!!
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Ava

Мнение от Ava »

ProCredit Bank, Bulbank, Raiffeizenbank
nina_

Мнение от nina_ »

:beer: Благодаря AVA и 7Gorge!
PAGAN

Мнение от PAGAN »

От картите на почти всички канадски банки може да се тегли от България от банковите автомати. Таксата за теглене от чужбина е 5$(канадски). И майка ми и свекърва ми имат от 5 години по една такава. Много е удобно за изпращане на пари. В обратният вариант за който питате, съм теглила тук пари с карта на Райфайзенбанк Виза Класик.
nikola76
Обратна връзка:

Мнение от nikola76 »

Аз също си вадя за всеки случай кредитна от Булбанк и казаха,че няма проблем Мастер или Виза се използват по цял свят а те вадят такива. Просто те условията им на вадене са по лоши и трябва да сравниш с други банки. Пиреус в момента имат някаква промоция. Но и те вадят Виза.
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

Моят мастеркард си го разпознават банкоматите тук, но още не съм го тествал в магазин...ваден е в Хеброс, вече Булбанк, от Уникредит Груп
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Публикувай отговор