Обява за работа - спешна

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
mama_kenga

Обява за работа - спешна

Мнение от mama_kenga »

Pourrais-tu passer le mot à tous les enseignants (pour eux et pour les élèves) et gens que tu connais :

Mon chum a eu de gros contrats pour la St-Jean et il a besoin de gens pour travailler le 24-25 et 26 juin dans le Vieux Port de Montréal pour faire du démontage. Il paye 16$ de l’hre et 24$ de l’heure le 24 juin. Ces personnes doivent être en bonne forme physique et avoir des bottes ou souliers avec bout en acier ainsi qu’un numéro d’assurance sociale car c’est déclaré.

Il faut communiquer aujourd’hui jeudi ou vendredi maximum avec sa secrétaire Ariane au 514-355-5858.

Merci de faire le message !! J
bateto

Мнение от bateto »

Явно няма работари тука ,щом никой не проявява интерес ,а само лайкаджии.И тез добри пари никой не ги харесва,ама я обявата за тия кинти да беше за работа на черно щяха да ти счупят телефона. :D
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

Може да не са разбрали какво пише. :D
Ако някога пак се реша да публикувам обява, обезателно ще я преведа на майчиния език. :D
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

МамаКенга ти още ли не разбра че Монтреал се хвали като най добрия град за социал, за помощи, за субсидирани детски градини и за разни други хитринки като да ходиш на кофи да учиш френски и да ти плащат ( виж другата тема ) но не и за работа.
Объркала си града за обявата.:)
Последно промяна от hullboy на Съб Юни 23, 2007 10:34 am, променено общо 1 път.
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

Чак пък , че 3 дни не могат да отделят да поработят не съм очаквала.
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Ми аз бих поработила, ама прочетох, че искат специални обувки, а немам! Омръзна ми да ми казват как да се обличам!!! :twisted:
Освен това почти съм във ваканция и не искам да си развалям добрите впечтлениа от това преживяване...
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
haimana

Мнение от haimana »

Аз искам да благодаря за Мама Кенга за обявата-вярно че не ми върши работа, ама е готово снесена информация и на някой може да му помогне да изкара малко кинти.

Заплащането не е лошо, и бих прежалил празника на Квебек без проблем, ама и аз като Лелята нямам подходящия чипик :? . Освен това си правя и грубата сметка, че вероятно става въпрос за 2-3 часа на ден, ама може и да съм в голяма заблуда :lol:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

На мен ми се вижда заплащатането много малко за почивните дни и при това за не постоянна работата, иначе бих се пробвала. Даже има от къде да взема обувки назаем, малко са 45 номер, като е за имането ще имам.
Жалко ,че обявата не е за Отава. Гледам ,че хората от там напъват ли напъват да работят.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
невзрачен

Мнение от невзрачен »

В петък сутринта се обадих,но не им трябваха хора.Странно!
Всеки може да е колкото си иска луд,стига да не пречи на другите!
Hellboy

Мнение от Hellboy »

Чувството за хумор, при кенгурото, е много особено. :lol:
Публикувай отговор