nosene na sartifikati za esik na interviuto ...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
mitkoni
Обратна връзка:

nosene na sartifikati za esik na interviuto ...

Мнение от mitkoni »

zdarveite! nqkoi znae e li neshto po tozi vapros? poslednoto, koeto chuh e che veche bilo zadyljitelni da se qvish na intreviu sys sertifakat za esik otgovarqsh na nivoto na koeto si.... Nie sme na intervui na 23.04 i nqmame nikakvi sertifikati poradi prostata prichina, che v momenta polzavme chasten uchitel, a ne nqkakvi kursove i tova malko me stresna (stiga da e verno de). Ne stiga che frensikq shte ni e na dosta nisko nivo ami i bez gram sertifikat:))) luda rabota :wink: Nqkoi da e chul neshto podobno ili tova si e poredniq sluh?

P.S. Nie sme ot Plovdiv - ako ima nqkoi gradski, koito syshto ima data za interviu na ili okolo 23.04 moje da drasne nqkoi red, hem da se vidim za razmqna na info :wink:
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

По принцип може да знеш езика перфектно и пак да нямаш сертификат!!! :lol: Чела съм, че някои хора представят бележка от учителя си, в която описват откога учат френски и как се справят. Нищо не ви пречи за всеки случай да имате подобна бележка!!!
Успех на интервюто!!!
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

За сертификатите..

Мнение от Linko »

mitkoni,
Няма такова нещо, майна, не се шашкай от слухове и помни, че всеки отделен случай е строго индивидуален! Ако на Иван са му искали здравната книжка на кучето, а пък аз имам кон...!?
Погледни си още един път Списъка с документи за носене на интервюто, който (списък) са ти изпратили като анекс към поканата за интервю! Ето това са документите, които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да носиш. Пък иначе можеш да вземеш и архива на библиотека "Иван Вазов", ако искаш и ако смяташ, че може да ти е от полза. Но друг е въпроса дали ще поискат да видят нещо от документите, които ти сам си решил да занесеш.
Споко и УСПЕХ!
Аватар
janyz

Мнение от janyz »

Zdraveite, nie sme na intervju na 14 april-takova neshto za sartifikat za ezik ne sam chuval! Nie sashto hodim na chasten uchitel! Javajavame se bez sartifikat-kakto kazaha vsichko e strogo individualno i subektivno ! Ne se shashkai TRJABVA da uspeem! Ako imash drugi vaprosi mojat E-mail e : jany_zh@yahoo.com Ako izkash ostavi i telefon ! Uspeh !!
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Ще ти дам пример с нас в деня на интервюто.

Ние бяхме при прословутия Jean La Rue! :wink:
Носихме дипломи, издадени от ИЧС за минати няколко нива по френски език плюс удостоверение, издадено ни от нашата учителка, че сме минали при нея 300 астрономически часа или 4 нива. Нищо от тези документи не ни послужи. :cry:

Интервюиращият само искаше да чуе как говорим, дали допускаме грешки при изказа и най-важното дали разбираме френската реч. След като се увери в нашите възможности и си защитихме нивата на езиците, които бяхме писали, само попита мен колко часа сме учили общо френски език. Аз му казах общо колко часове сме минали на курсове и при частен учител и той остана удовлетворен от нашия отговор. И така минахме успешно!
Ти си прецени дали ще имаш нужда от такива документи, удостоверяващи нивото на владеене на езика.
Аватар
debel

Мнение от debel »

Аз имам сертификат, че работя към снегозадържането, а през лятото балирам пушек - дали ще ми е необходим за беседата с господин УЛИЦА?
Стувами се, че някои хора вместо да седнат и да се подготвят за беседата се чудят с какви глупости да занимават дугите и по този начин да всяват смут и неувереност в поготовката им.
Темата ми звучи като:"Съветските лилипути са най-голямите лилипути"
Моля не ме псувайте това е моето мнение, но внимателно бих Ви изслушал (прочел).
:beer: :beer: :beer: :beer:
Veso

Мнение от Veso »

Nie minachme na interview na 23.02.2004 i imachme sertifikat ot edna ezikova shkola. No tova ni beshe vtoro interview, sled kato na parvoto ni varnacha zaradi ne dobar frenski. Po prinzip ne vzima pod vnimanie samiat sertificat a gleda do kolko si nauchil ezika. Ako v dokumentite za interviuto ne pishe da nosite takav sertifikat, ne e zadaljitelen. Vajno e na interviuto da govorite ubeditelno na frenski, ta dori i da pravite greshki. Az sam ot Pz.
Аватар
mitkoni
Обратна връзка:

Мнение от mitkoni »

debel написа:Аз имам сертификат, че работя към снегозадържането, а през лятото балирам пушек - дали ще ми е необходим за беседата с господин УЛИЦА?
Стувами се, че някои хора вместо да седнат и да се подготвят за беседата се чудят с какви глупости да занимават дугите и по този начин да всяват смут и неувереност в поготовката им.
Темата ми звучи като:"Съветските лилипути са най-голямите лилипути"
Моля не ме псувайте това е моето мнение, но внимателно бих Ви изслушал (прочел).
:beer: :beer: :beer: :beer:
Spored men ne e vajno kak zavuchi temata, a tova da se opitam da razbera dali neshto mi lipsva kato dukomentaciq - sorry che ne VI haresva. Sverqvane na informacia s hora, koito se vylnuvat ot shodni neshta i "vsqvane na smut" sa syvsem razlichni neshta. Ili moje bi trqbvashe da izcheta vsichki postingi vyv foruma, da otseq tezi koito imat skoro interviuta i da im izpratq vaprosnoto pitane kato lichno syobshtenie?
Аватар
debel

Мнение от debel »

Извинявам се ако съм те обидил, но многото информация обикновенно води до дезинформация. В поканата за интервю която сте получили има списък на всички задължителни документи които следва да носите. Във форума многократно е писано, можете да носите всякакви документи които биха Ви били от полза.Ако се замислите ще установите, че на емиграционния служител не му е необходим сартефикт за Вашите умения /практически/ по френски,след като има достатъчно време да си говори с Вас .

При това Вие не поставяте коректно въпроса:

poslednoto, koeto chuh e che veche bilo zadyljitelni da se qvish na intreviu sys sertifakat za esik otgovarqsh na nivoto na koeto si....

Мисля, че повечето хора не притежавяат сертефикат защото са предпочели уроците при частен учител.
Желая Ви 100% късмет на беседат и бъдете убедени, че препитващия не е нищо повече от един обикновен служител които просто спазва закона за да си запази работното място.
УСПЕХ !!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Аватар
mitkoni
Обратна връзка:

Мнение от mitkoni »

ok de - sega nqma ot muhata da pravim slon :wink:. Mesri za pojelaniqta, kakto kym men, tak i kym vsichki , na koito im predstoi intreviu - da se nadqvame che vsichki shte preminat uspeshno.
Заключено