Къде има кораборемонтен завод?
-
- Обратна връзка:
Къде има кораборемонтен завод?
Здравейте съфорумци! Някой знае ли къде има кораборемонтен завод? Имам предвид в кой град. С моята професия корабен механик се чудя на къде да се засиля.. Дайте съвети ако можете 

Абе сто ти е да ходи6 на трастиката в завод.
Ето ти една идея- Отива6 в Ван- пално е с лодки яхти и така нататка.Отделно има поне 10 линии фериботи между континента и острова.
така 4е се все сте се внедри6 някаде предполагам.
Аз едно врем кат питах местните каде има далвера - от 10 4овека 7 казваха -в марин бизнеса.
Ето ти една идея- Отива6 в Ван- пално е с лодки яхти и така нататка.Отделно има поне 10 линии фериботи между континента и острова.
така 4е се все сте се внедри6 някаде предполагам.
Аз едно врем кат питах местните каде има далвера - от 10 4овека 7 казваха -в марин бизнеса.
- AleksandrAI
hankroum написа:Аз май съм чувал че има в Едмонтон. Ама не съм сигурен.
питай AleksandarAI. той живее там и може да провери!
успех.

Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
- AleksandrAI
Аз мислех че ги строят на сушата до вода, ама щом казваш че са на вода, може и така да е.kralimarko написа:те тез заводи ги строиат на вода не на сняг

Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
- AleksandrAI
Той hankroum се базика, ама ще ми падне той. Само на 300 км. е от мен.