Първи впечатления от Торонто
- hullboy
- Изгонен от форума
Филипне написа:

Има и друг проблем в БГ.
Там кърлинга не е популярен спорт,
а той води към прогреса и успеха ако не вярваш питай Вор.
Толкова време загуби тук да го разбереш и усвоиш
този спорт а сега за БГ мечтаеш.
Разбра ли сега защо постоянно ти се привижда криза в Канада.Но, за мен като българче, България си остава най-хубава Wink
Сигурно съм пристрастен , ама няма как да не бъда ..

Има и друг проблем в БГ.
а той води към прогреса и успеха ако не вярваш питай Вор.

Последно промяна от hullboy на Пон Юни 04, 2007 11:05 am, променено общо 1 път.
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
А, спорта ( с навеждането ) не съм го усвоил и няма да го усвоя . Нито тук нито в БГ нито никадеhullboy написа:Филипне написа:Разбра ли сега защо постоянно ти се привижда криза в Канада.Но, за мен като българче, България си остава най-хубава Wink
Сигурно съм пристрастен , ама няма как да не бъда ..
Има и друг проблем в БГ.
а той води към прогреса и успеха ако не вярваш питай Вор.![]()

- Helena
Re: :)
Айде сега - "от Витоша по-високо нема и от Искъро по-дълбоко нема!" . Има по-хубави планини от нашите, които на всичко отгоре и се пазят.Dparo u TaHq написа:а не мисля че има по хобави планини от нашите,гори и други.
Само дето не се пазят,не се подържат....
Последно промяна от Helena на Пон Юни 04, 2007 2:59 pm, променено общо 1 път.
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Аз пък съм чувал за железобетонни глави . И не само съм чувал ами дори ги чета ... от време на времеMrGeek написа:Филипе, не бях чувал за пристрастеност към железобетона, но сигурно има и такава.filipne написа:Наистина има много хубави местенца и страни и климати и всичко.
Но, за мен като българче, България си остава най-хубава![]()
Сигурно съм пристрастен , ама няма как да не бъда ...

Хубава е нашата Родина,но и по света и в Канада има страхотна природа,която се пази.Аз в моето детство помня и морето и планините ни,бяха наостина девствени и чисти и се пазеха,а сега какво то гори не останаха,изгоряха от мутрите,а морето се превърна на панелен комплекс,нищо естествено не остана,само мутризация навсякаде из БГ-то,за момента няма спор Канада си е по хубава откъм природа и живот,така че всичко това от Бг-то остана като мили спомени и винаги казвам на канадците че Бг е много хубава страна, а те ме питат какво правя тук,но как да кажа,че от това хубаво нищо не остана за големо наше съжаление,нашите деца ще го разберат от приказките ни за преди и сега какво виждат като отидат в милата ни татковина,земя рай,но всишко е вече пустош,дупки,мутри,корумпирани управляв ащи,беднотия,мизерия...цяла трагедия за жалост.Гледаите позитивно тук,нещата ще се оправят за всеки един от вас,просто трябва време.
-
Абе то все пак на Канада природата макар да представлява една голяма пустош някак си се преглъща,ама ако ви стъпи крака в по западната част на Големия Брат направо ще ви се стъжни.От Айова чак до Калифорния гледката е сравнима само с Лунен пейзаж.Надолу към черните щати,Тексас ,Ново Мексико няма нищо ,само буш/не Джордж Буш/ и ниско пълзящи кактоси тип зелена джапанка.А реднек провинциите Манитоба,Саск и Албърта направо немам думи,толкова грозна и подтискваща гледка е трудно човек да си представи. 

Само за сведение ,колко се пази и цени природата в Канада Норт Саскачуан Ривър в часта си която преминава Едмонтон е забранена за риболов и къпане благодарение на рафинериите на Шел,Есо,Петро Канада етк. разположени в близост до нея.Абе за природата ,ако не се мисли ,поне мисълта за гашите човека не отсъства ,хората са казали ,че не е препоръчително да третирате новия си бански костюм с нафта и тежки метали. 

bateto написа:Само за сведение ,колко се пази и цени природата в Канада Норт Саскачуан Ривър в часта си която преминава Едмонтон е забранена за риболов и къпане благодарение на рафинериите на Шел,Есо,Петро Канада етк. разположени в близост до нея.Абе за природата ,ако не се мисли ,поне мисълта за гашите човека не отсъства ,хората са казали ,че не е препоръчително да третирате новия си бански костюм с нафта и тежки метали.