Канада и кораби
-
- Обратна връзка:
Канада и кораби
Здравейте! Интересен форум, а аз едва сега го видях, след като минахме интервюто..., но по-добре късно, нали
Имам един въпрос (по-точно молба за информация) към хората, живеещи в Монреал. Там пристанището е добре развито, аз лично съм го виждал веднъж, някой знае ли дали там има кораборемонтен завод, дали морските инженери(механици) са търсени? Може би някой ще ми каже нещо и за Торонто или Ванкувър? Ще се радвам да покоментираме с някой с подобна професия, аз съм бил 2 седмици в Торонто и гр. Квебек, но в Монреал не успях да се разходя.Благодаря Ви предварително. Успех на всички с процедурата!!!

- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Айде с плуване да стигнем до Монреал?
Нема лошо...аз откакто дигам щанги съм надобрела във всички плувни дисциплини!!!!
В очакване на Годо...
Напишете в Гугъл-Карти направление София-Монреал и ще видите пътя в 81 лесни стъпки
На излизане от Франция, при Quai Frissard се хвърляте в океана и право напред. На 63 указание е казано:
http://maps.google.ca/maps?ie=UTF-8&oe= ... &tab=wl&q=
Лошото е, че ви трябва транзитна виза за Щатите, която доста трудно се взима

На излизане от Франция, при Quai Frissard се хвърляте в океана и право напред. На 63 указание е казано:
Swim across the Atlantic Ocean Entering United States (Massachusetts) - 5,572 km
http://maps.google.ca/maps?ie=UTF-8&oe= ... &tab=wl&q=
Лошото е, че ви трябва транзитна виза за Щатите, която доста трудно се взима

транзитна виза за Щатите
Е добре де, ще изчакам 3 год престой в Квебек, ще изкарам изпита за Канадско гражданство, ще изпея Химна, ще изрецитирам Клетвата - аз отсега съм се подготвила за това...ще гледам и щангите да пренеса и...после ще заплувам - София - Монреал - въпрос на време, НЯКОЛКО ОТИВАНИЯ-ВРЪЩАНИЯ, а пък и щом ще се цивилизовам - да скачам от Франция...СУПЕР....А може и да отчетем масовост , ако има и други желаещи...
В очакване на Годо...
-
- Обратна връзка:
за рекордите и още нещо
За рекордите и още нещо......Аз чупя рекорди само по пресушаване на бъчонки бяло винце..., но Баба Яга е прословута бирария от време оно...
В очакване на Годо...
Аз прооблем имам , вие си правите майтап,
Извинявай Connor, аз лично прекалих, обещавам да попитам тук-таме и да дам отговор подобаващо!
В очакване на Годо...