Канада и кораби

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Connor
Обратна връзка:

Канада и кораби

Мнение от Connor »

Здравейте! Интересен форум, а аз едва сега го видях, след като минахме интервюто..., но по-добре късно, нали :) Имам един въпрос (по-точно молба за информация) към хората, живеещи в Монреал. Там пристанището е добре развито, аз лично съм го виждал веднъж, някой знае ли дали там има кораборемонтен завод, дали морските инженери(механици) са търсени? Може би някой ще ми каже нещо и за Торонто или Ванкувър? Ще се радвам да покоментираме с някой с подобна професия, аз съм бил 2 седмици в Торонто и гр. Квебек, но в Монреал не успях да се разходя.Благодаря Ви предварително. Успех на всички с процедурата!!!
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Търси ТНС. Той рядко пише в този форум напоследък, обаче има какво да ти разкаже... Може даже и да се познавате
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
bateto

Мнение от bateto »

Ти луд ли си .за по вече информация питай Доктор Константин Тренчев .Той върти далаверата с Кебешката Док Мафия.Сериозно. :wink:
Dessita

Мнение от Dessita »

Лелю Екимке, Бате, и аз искам да пътувам на кораб отивайки първият път за Монреал! Къде да се информирам повече???? Моето семейство никога не е летяло със самолет, а морска болест сме карали...
В очакване на Годо...
Dessita

Мнение от Dessita »

8) :wink: :lol: :P :?: :?:
В очакване на Годо...
Аватар
Helena

Мнение от Helena »

Dessita написа:Лелю Екимке, Бате, и аз искам да пътувам на кораб отивайки първият път за Монреал! Къде да се информирам повече???? Моето семейство никога не е летяло със самолет, а морска болест сме карали...

:eek:
Айде с плуване да стигнем до Монреал? :smokin:
Dessita

Айде с плуване да стигнем до Монреал?

Мнение от Dessita »

Нема лошо...аз откакто дигам щанги съм надобрела във всички плувни дисциплини!!!!
В очакване на Годо...
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Напишете в Гугъл-Карти направление София-Монреал и ще видите пътя в 81 лесни стъпки :wink:

На излизане от Франция, при Quai Frissard се хвърляте в океана и право напред. На 63 указание е казано:
Swim across the Atlantic Ocean Entering United States (Massachusetts) - 5,572 km

http://maps.google.ca/maps?ie=UTF-8&oe= ... &tab=wl&q=

Лошото е, че ви трябва транзитна виза за Щатите, която доста трудно се взима :twisted:
Dessita

транзитна виза за Щатите

Мнение от Dessita »

Е добре де, ще изчакам 3 год престой в Квебек, ще изкарам изпита за Канадско гражданство, ще изпея Химна, ще изрецитирам Клетвата - аз отсега съм се подготвила за това...ще гледам и щангите да пренеса и...после ще заплувам - София - Монреал - въпрос на време, НЯКОЛКО ОТИВАНИЯ-ВРЪЩАНИЯ, а пък и щом ще се цивилизовам - да скачам от Франция...СУПЕР....А може и да отчетем масовост , ако има и други желаещи...
В очакване на Годо...
kapitanovn
Обратна връзка:

Мнение от kapitanovn »

Десита, понеже явно си в час можеш ли да ме информираш колко е рекорда за преплуване на Атлантика щото аз го взех за осем дена и все ме гложди, че не се обадих за Гинес :D :beer: :beer:
П.С. И аз вдигам щанги ама съм по-добър на 200 метра вита баница :wink:
Dessita

за рекордите и още нещо

Мнение от Dessita »

За рекордите и още нещо......Аз чупя рекорди само по пресушаване на бъчонки бяло винце..., но Баба Яга е прословута бирария от време оно...
В очакване на Годо...
Connor
Обратна връзка:

Мнение от Connor »

Браво бе хора :) Аз прооблем имам , вие си правите майтап, какъв беше въпроса..., а какво пише, вече :roll:
Аватар
petiov
Обратна връзка:

Мнение от petiov »

Connor написа:Браво бе хора :) Аз прооблем имам , вие си правите майтап, какъв беше въпроса..., а какво пише, вече :roll:
Наистина ,какъв беше въпроса? :lol: C'est le question!
Я по-сериозно, човека моли за помощ... а вие за мезе го взехте!
Dessita

Аз прооблем имам , вие си правите майтап,

Мнение от Dessita »

Извинявай Connor, аз лично прекалих, обещавам да попитам тук-таме и да дам отговор подобаващо!
В очакване на Годо...
Dessita

navigation

Мнение от Dessita »

В очакване на Годо...
Публикувай отговор