No NAME FOOD produktite

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Гост

Мнение от Гост »

JOY написа:
Samo triabva da imash dostatuchno goliam keramichen sud. Az si namerih ot edin magazin za meksikanski suveniri.
Лелеее,колко ти завиждам,а аз обърнах Монреал да търся глинени съдове и се изпреядосвах,че не си взех от България...Сега ако каже някой къде в Монреал има мексикански пазар за сувенири,евала!

Пламене,кървавица гледах и не веднъж,обаче не помня къде...Помня,че беше скъпа да и се невиди...Като видя пак,ще ти свирна!А капамата си я харесвам и без кървавица,но с пушени ребърца и сърмички с кисело зеле...Мммммм! :wink:

Поля, пак в нашето IGA - Saint Lambert - стига се за 5 минути по моста Виктория - точно преди да пресечеш булевард Виктория. :P /Леле, на тези кебекари всичко им е Виктория :P /. Има страхотен глинен съд с похлупак и гледжосан - 55 CAD - много голям. Между другото и онази майонеза /безплатната/ си стои там, а парите ти ги връщат с чек 8) .
Plamen

Мнение от Plamen »

Поля, не ме интересува как, но трябва да си спомниш...това е по-важно от цената...това е традиция от векове...за мене нова година не идва без кървавица...Апелирам към чувството ти за отговорност...към хуманността ти...бъди човек в края на краищата...позай заветното инфо... :roll:
Заключено