за сертификатите
за сертификатите
Някой може ли да ми даде отговор на следното: в т.17 Bureau federal защо е записано BVC de BELGRADE.
17 Bureau federal защо е записано BVC de BELGRADE.
На интервюто г-н Оперман обясни, че това си е така - Bureau federal- BELGRADE, а документите се изпращат в Букурещ, но в този момент всеки седял на столчето на мъчението се е чувствал прекалено изстискан и не е обърнал внимание, или не е чул...
В очакване на Годо...
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Re: 17 Bureau federal защо е записано BVC de BELGRADE.
Г-н Оперман ви е дал едно обяснение колкото да излезе от положение. То звучи смислено само пред дилетанти и по същество си е една лъжа.Dessita написа:На интервюто г-н Оперман обясни, че това си е така - Bureau federal- BELGRADE, а документите се изпращат в Букурещ, но в този момент всеки седял на столчето на мъчението се е чувствал прекалено изстискан и не е обърнал внимание, или не е чул...
Защото и от сайта на CIC и от този на посолството в Белград ясно се вижда, че въпросното посолство не е оторизирано и изобщо не се занимава с имигрантски визи и въобще процедури. И ако сърби и черногорци желаят да имигрират трябва да се обръщат към посолството във Виена. Те нямат никаква работа с посолството в Букурещ.
Под юристдикцията на посолството в Букурещ са само Румъния, България и Молдова.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Г-н Оперман ви е дал едно обяснение колкото да излезе от пол
Честно казано вече се замислям по спомени какво точно бях чула на интервюто. Най-вероятно Linko и г-н Оперман са говорили за едно и също нещо...ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА НЕКОПЕНТЕНТНОСТТА!
В очакване на Годо...
Нищо кой знае кво не каза Оперман по въпроса. Каза това което написах и аз в първия си постинг в темата. "Мосю на сертификата пише Белград но документите за виза ще си ги изпратите в посолството в Букурещ", аз му отговорих ,че съм запознат с това и толкова. От там на сетне въобще не ме вълнува какво ще пише на сертификата.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
- BrotherJoe
Какво каза Оперман
Оперман много добре знае защо в сертификата пише "Белград". Колкото и да се бях ошашкал на интервюто успях да събера сили и да го питам защо е написно така, на което той ми отговори, че в Белград се води статистиката на интервютата в този (разбирай не само Букурещ) регион. Което нас не ни касае въобще