Мерси предварително

Здрасти BilyBily T написа:Ей Бекс ти жив ли си бе човече, кво стана с това Торонто, потъна някъде. Я разправяй как я караш?
за цигарите мога да ти кажа за Ванкувър, че е ад - най-евтините са към 7 долара и за пълен кенеф, нормалните цигари са над 9 кинта. По същество тук народа масово си свива цигари - трябва ти машинка която е към 5 долара, кутия тютюн (26-30 долара най-евтините) и тубоси за цигари те са 2 долара 200 бройки и това. стига за около седмица -10-тина дни-като най-евтин вариант.
Вариант 2 - от Бг ти пращат като малък колет до 2 кг цената е 26лева до адрес (сега смятам да го пробвам работи ли, може и ракийка малко да ми пуснат).
Вариант 3 - индианци ако има от тях можело вкл. и контрабанда.
Вариант 4 - спираш да пушиш и пиеш и третото ти става хоби и ти поникват едни крилца и живееш здравословно![]()
![]()
аре Успех
Син Вайсрой или бяло Марлборо, ама не знам дали си струва усилията да се мъкнат от Българияzorina написа:хей, ако си съвсем на зор 6те ти донеса малко от БГ, кажи какви пушиш?becks написа:Може ли някой да ме светне къде могат да се купят евтини цигари в Торонто??
Мерси предварително
човека иска да пуши само Средец така че няма друг начин, а и в къщи настава голяма веселба като дойде колета защото има и лакомства за децата и те се радват че баба им ги пращаbateto написа:Аз друго не мога да разбера-Уж дойдохте в Богата Канада да ставате Богати и да живеете като Бели хора ,а се издържате с колети от цигари и други продоволствия както в казармата.Тука имаше даже една дама дето ходеше без долни гащи докато мама не и изпратеше от БГ,ама и забравих името.
/всички Бта да се четат в кавички/