Има ли концерти на български изпълнители в Торонто? (2)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Re: hi

Мнение от MrGeek »

optics написа:...
Не че не съм на същото мнение, но според мен и този Апостолов също е прост и плюс това, астролог за мен е синоним на МОШЕНИК
...
Не само мошеник, този си е направо за психиатрията.
Изобщо напоследък много хора страдат от неразибане спецификата на интернет технологиите. Болшинството от тях си мислят, че интернет е медия, подобна на радиото и телевизията. Да, ама не. Интернет си е точно като улицата. Всеки е свободен да си плещи каквото си иска. Ако някой луд на улицата си говори сам, че се е видял и си е говорил с Тутанкамон (истинския, не този, който се подвизаваше тук) едва ли някой ще почне да го коментира, освен може би случайно минаващ студент по психиатрия.
Не мога да разбера тогава защо всяка невероятна глупост, публикувана нейде в интернет става основа за дълго и обстойно коментиране. :lol: :rotfl:
emiliana

Мнение от emiliana »

bateto написа:За културата питайте мен ,аз играя тук форумния простак. :D ,но в реалният живот съм коренно различен от форумния антураж който представлявам.Носител съм на всички добродетели,пия ,псувам и ходя по к..и :D
:P За въпросната титла ще трябва да се наредиш на опашка :P
За добродетелите вярвам да е истина :wink:
Последно промяна от emiliana на Пон Май 28, 2007 6:24 pm, променено общо 1 път.
bramin
Обратна връзка:

hi

Мнение от bramin »

хора май взехте да приличате на американците
навиете си нещо на главата и си вярвате на всичко отгоре
човека г-н Апостолов е бил личен астролог на Садам Хюсеин,мислите ли
че случаен човек ще допуснат там
отделно е учил в чужбина и много добре съпоставя нещата
в България може да има много ментета,но да публикуваш статия в 24 часа
и тя да се окаже вид блъф си е направо срив за тази медия
знам,че мъжете имаме по 2 глави ама е хубаво по често да мислим с горната :lol:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

bramin написа:хора май взехте да приличате на американците
навиете си нещо на главата и си вярвате на всичко отгоре
човека г-н Апостолов е бил личен астролог на Садам Хюсеин,мислите ли
че случаен човек ще допуснат там
отделно е учил в чужбина и много добре съпоставя нещата
в България може да има много ментета,но да публикуваш статия в 24 часа
и тя да се окаже вид блъф си е направо срив за тази медия
знам,че мъжете имаме по 2 глави ама е хубаво по често да мислим с горната :lol:
Млади момко, в. "24 часа", както и всички останали медии пишат постоянно за Волен Сидеров например и публикуват негови интервюта и изказвания. Това достатъчно условие ли е за да го считам за нормален? :lol: :rotfl:
bateto

Мнение от bateto »

Брамин, а ти как се намираш ,за достатъчно наивен или за достатъчно окръглен глупак,за да ни занимаваш с горните си глупости.Ако ни провокираш и се бъзикаш с аудиторията е ОК,обаче ако е истина това което казваш Наистина имаш нужда от релакс.Обърни се към най близкия психотерапевт с молба за помощ. :wink:
emiliana

Мнение от emiliana »

MrGeek написа:
optics написа:...
Не че не съм на същото мнение, но според мен и този Апостолов също е прост и плюс това, астролог за мен е синоним на МОШЕНИК
...
Не само мошеник, този си е направо за психиатрията.
Изобщо напоследък много хора страдат от неразибане спецификата на интернет технологиите. Болшинството от тях си мислят, че интернет е медия, подобна на радиото и телевизията. Да, ама не. Интернет си е точно като улицата. Всеки е свободен да си плещи каквото си иска. Ако някой луд на улицата си говори сам, че се е видял и си е говорил с Тутанкамон (истинския, не този, който се подвизаваше тук) едва ли някой ще почне да го коментира, освен може би случайно минаващ студент по психиатрия.
Не мога да разбера тогава защо всяка невероятна глупост, публикувана нейде в интернет става основа за дълго и обстойно коментиране. :lol: :rotfl:
:P То прозрението не е за всички. Светът ще преживее някак си факта, че Бай Гиика страдал от Неразбиране.
emiliana

Мнение от emiliana »

bateto написа:Брамин, а ти как се намираш ,за достатъчно наивен или за достатъчно окръглен глупак,за да ни занимаваш с горните си глупости.Ако ни провокираш и се бъзикаш с аудиторията е ОК,обаче ако е истина това което казваш Наистина имаш нужда от релакс.Обърни се към най близкия психотерапевт с молба за помощ. :wink:
:P Няма да изземаш на др. Оф. Б"у"ли функциите, щот ще го видиш утре безработен :P
bateto

Мнение от bateto »

:D :D :D :beer:
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

Дотук брамина, с клсическата си поезия и душевно трептене, единствено съизмеримо с нежността на лиричния повей, идещ от глъбините на ....Емерсон примерно, може да претендира за възвишеност и култура, особено за усет към чуждия език!
Брaми, що не пробваш друга стъпка? Мисля, че за твоята душа ще е по -подходящо да се изразяваш в хореи, дактил, ямб...пробвай, а! Успех!
bateto

Мнение от bateto »

или антибрахий,а :wink:
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

bateto написа:или антибрахий,а :wink:
Бре, много ми скочи в погледа бе! Ти си знаел тва-онва от обща култура!
Момъка най-добре сонети да дава, тва се харесва на средностатистическите тамулки, или ква там беше момата....талибанка? мадагаскарка?
bateto

Мнение от bateto »

Виж сиа Гонзо ,тез стъпки майка ми ги е измислила и с мен недей се мери,нищо ,че съм тъпанар.я кажи ти като по начетена ,на горно статистическите моми как им се вдигат краката във въздуха ,та и ние по тъпите да свършим някоя по свястна работа ,макар и с чужда помощ. :wink:
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

Кат им се ухилиш с пакетче семки, лимонада, лятно кино и черни гащи с розава тантела! Ама внимавай, че са миксери, не знаеш кво 6ти забърка.
bramin
Обратна връзка:

hi

Мнение от bramin »

Млади момко, в. "24 часа", както и всички останали медии пишат постоянно за Волен Сидеров например и публикуват негови интервюта и изказвания. Това достатъчно условие ли е за да го считам за нормален? Laughing Rotfl
че то и вашите преси пишат постоянно за талибани,терористични организаций и прочие,вчера даже четох един Английски вестник как
някакъв арабин направил на дюнер 14 годишно момиче
спокойно мога да кажа,че помията идва от западният свят,а не от България
Волен Сидеров до този момент разказа играта на много политици,дано само не се осере като Иван Костов,иначе много българи одобряват подхода му
аз също съм на мнение,че ако не опреш ножа на българина,той няма да се сети че е Европеец
Публикувай отговор