нас ни одряза
-
- Обратна връзка:
нас ни одряза
знае ли някои какво следва оттук нататак каква е процедурата, ще ни викат ли пак на интервю или това е края ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Какво ви е казал на интервюто? Иска ли ви нещо допълнително или ви каза, че не събирате точките и ви отказва сертификат? Дадоха ли ви документ как са ви оценили по всеки критерий, не помня как се казваше, февал или нещо такова?
По принцип след 6 месеца може да подадете пак, приема се, че за този срок може да е настъпила някаква промяна в кандидатурата ви - по-високи нива на фр или завършено някакво друго образование, повече стаж..
Има хора, минали по вашия път, не сте сами, както се казва напоследък.
По принцип след 6 месеца може да подадете пак, приема се, че за този срок може да е настъпила някаква промяна в кандидатурата ви - по-високи нива на фр или завършено някакво друго образование, повече стаж..
Има хора, минали по вашия път, не сте сами, както се казва напоследък.
Здравейте,
Разбирам че едва ли на човек във вашето положение му е до обясняване, но ако искате някакъв коментар просто трябва да споделите какво Ви е казал изпитващият. Форумът аз лично го определям по скоро като място за губене на време отколкото като източник на достоверна информация. Резултатът от интервюто ще получите в писмен вид след 10 тина дни.
Разбирам че едва ли на човек във вашето положение му е до обясняване, но ако искате някакъв коментар просто трябва да споделите какво Ви е казал изпитващият. Форумът аз лично го определям по скоро като място за губене на време отколкото като източник на достоверна информация. Резултатът от интервюто ще получите в писмен вид след 10 тина дни.
Големи надежди...
- mborodin
- Обратна връзка:
Хахахаха.engi написа:Форумът аз лично го определям по скоро като място за губене на време отколкото като източник на достоверна информация.

Да не би да си собственик на фирма занимаваща се с подаване на документи и благодарение на сайта БгКанада ти е спряло кранчето.
Ако не беше сайта и в частност форума нямаше как да се справим сами.Респект!
Иванко лично към теб без да мислиш че се заяждам. Как можеш да твърдиш че информацията е достоверна след като всички във форума сме различни хора, с различни възможности и различни съдби. Например въпросите на интервюто към теб са конкретно за твоя случай. Езиковата подготовка на повечето съфорумници е различна. Нагласата на интервюто, както и мотивацията на всички е различна. Освен това Вие специално давате мнения от рода "пускате документа и след две три седмици получавате сертификата по пощата..." Ама чакайте бе хора официалната кореспонденция се води писмено с представители на канадското правителство и аз лично не съм забелязал от "достоверният" форум някой да е споделил подобна експедитивност.
А иначе наистина мисля това което съм написал.
Големи надежди...
за процедурата по-нататък, зависи какво имате предвид че ви е отрязъл. Ние също миналата година бяхме отрязани, защото не ни стигаха 8 точки. Затова изчакахме 5-6 месеца и пак подадохме документи до Виена(като си платихме наново, разбира се). Получихме покана за ново интервю и сега вече имаме сертификати, интервюто мина мнооого лесно. Сигурно го приемат за голяма мотивация щом не се отказваме
, а ние не се отказваме лесно, нали
Не се отказвайте, желая ви успех

Не се отказвайте, желая ви успех
-
- Обратна връзка:
ето какво стана
ами каза че ще получим в писмен вид всичко от интервюто и ако искаме мойе да пуснем упроверйение.и ако искаме да опитаме пак но било сварзано с доста разходи.каза це не ни достигат точки и мотивациата ни за Кебек не е достатачна това не го разбирам чесно да ви кажа.Ако има никой изпадал в подобна ситуациа да ни пише
Нещо не разбрах какво точно имаш предвид :idea: според мен е .... :
Може би те притесниява , че форума е НЕ КОМЕРСИАЛЕ и инфото не си струва да се приема - закоето не си и длъжен да го приемаш
-Вярноengi написа:Иванко лично към теб без да мислиш че се заяждам. Как можеш да твърдиш че информацията е достоверна след като всички във форума сме различни хора, с различни възможности и различни съдби.
ДА , но само 10% , другите 90% са еднакви за всички :idea: , колкото и датие страноengi написа: Например въпросите на интервюто към теб са конкретно за твоя случай.
Вярно за това секи почва от различно ниво и сам си поставя нужния праг, но всички учим един език ФРЕНСКИ- *Жумапел* си е едно и също и в София и Ст.Загора и Бургас :idea:engi написа: Езиковата подготовка на повечето съфорумници е различна .
?! :aeh:engi написа: Нагласата на интервюто, както и мотивацията на всички е различна. Освен това Вие специално давате мнения от рода "пускате документа и след две три седмици получавате сертификата по пощата..." .
Вярно е ако си направиш труда да прочетеш постингите ще видиш че за секи казос се пише до Виена и Букурущ за инструкци по проблема или ти се цитира правилника за имиграция на Правителството :idea:engi написа: Ама чакайте бе хора официалната кореспонденция се води писмено с представители на канадското правителство и аз лично не съм забелязал от "достоверният" форум някой да е споделил подобна експедитивност.
Може би те притесниява , че форума е НЕ КОМЕРСИАЛЕ и инфото не си струва да се приема - закоето не си и длъжен да го приемаш

Сега аз няма да се впускам в подробности, не ми се занимава, пък и Мастика ти е отговорил на повечето въпроси. Освен това не ми се рови и в профила ти където съм сигурен ,че ще открия благодарности за нещо към някой. Както и да е. Ще отговоря на въпроса специално към Насengi написа:Иванко лично към теб без да мислиш че се заяждам. Как можеш да твърдиш че информацията е достоверна след като всички във форума сме различни хора, с различни възможности и различни съдби. Например въпросите на интервюто към теб са конкретно за твоя случай. Езиковата подготовка на повечето съфорумници е различна. Нагласата на интервюто, както и мотивацията на всички е различна. Освен това Вие специално давате мнения от рода "пускате документа и след две три седмици получавате сертификата по пощата..." Ама чакайте бе хора официалната кореспонденция се води писмено с представители на канадското правителство и аз лично не съм забелязал от "достоверният" форум някой да е споделил подобна експедитивност.

Сега аз не мога да се ангажирам с конкретни срокове и дати и да кажа вие ще получите сертификатите си на тази дата, подписани от този служител. Просто споделям чуждия опит и давам кураж на хората. Ако на теб това ти пречи ... не знам, проблема не е в мен.... нито във форума. Не мислиш ли!? Всъщност аз вече разбрах какво мислиш

П.П. Извинявам се на miti06 за офтопиците в темата

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
- aneliakaramiteva
Spoko!
и нас ни вьрна да си доу4им езика ,ама няма как!за 2 то4ки голям проблем направи,САМО 4Е НИЕ СМЕ УПОРИТИ И МНОГО ТВЬРДИ!УСПЕХ НА ВСИ4КИ!!!