SPESHNO se tarsi ASP.NET programist
Още един с наакани гащи па вика че другия мирише.Рок ли си скала ли си или каквото и там да си що не се направиш на невидим.Ако повече хора като валБГ даваха инфо за работа ( независимо каква от ресторант до работа в правителството) и препоръка за съответното работно място живота на бг имигранта ще е много по-лесен и ние щяхме да сме много по известни а не да ни питат ти руснак ли си или румънец.
Ако искаш приятел вземи си куче!
Re: ve4e sa ya obyavili oficialno....
Просто нямам думи. Ти още не си ли разбрал че ако служител на компанията ти прехвърли лично СВ-то на шефа, шансовете ти са много по-големи. Не мога да разбера как и в такива редки случаи на подобна помощ чрез форума някои намират за какво да се заяждатrock написа: Имат си майл : hr@mainknit.com Защо на друг майл - твоя, да се пращат CVта?
Ако още не сте загряли... просто няма какво да ви пиша повече.
Rock

SPSS
Ami bravo na rumancite...as li4no se samniavam, 4e 6te imam sili da prodalja da rabotia sas balgari. Uredih edin balgarin da raboti kato statistik u universiteta pri men ( e saplatata ne e goliama 35k) ama rabotata e nikakva, raboti se sam s SPSS. Ta 4oveka sega triabva da mi napravi obrabotka sa 2-3 4asa, ama toi si e vsel bolni4ni. Obadih se u tiah i razbrah 4e si presko4il do balgaria...bez dori da mi spomene. Sega triabva da platia sa obrabotkata ot djoba si...i osven tova da pasia v taina, 4e 4ovekat ne e bolen....E kak da si patriot...Ima li niakoi koito moje da mi napravi obrabotkata s SPSS (rasbira se sre6tu sapla6tane)
Пиши на кирилица за да не се трием другия път!!!
от модераторите
Пиши на кирилица за да не се трием другия път!!!
от модераторите
Re: SPSS
mira91 написа: Пиши на кирилица за да не се трием другия път!!!
от модераторите

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Не се притеснявай mira91 !mira91 написа:4isto i prosto ne moga da pi6a na kirilica...ako moderatorite me istriat, jalko ama ni6to ne gubia
Никой няма да те трие !
С модераторите ще се триете !
Това ти предлагат хората ! Прояви малко разбиране! Представяш ли си да си модератор и да няма кои да те изтрие!

Да не говорим, че ти пише цяла дружинка!

- AleksandrAI
Не можеш или не знаеш как?mira91 написа:4isto i prosto ne moga da pi6a na kirilica...ako moderatorite me istriat, jalko ama ni6to ne gubia
Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
Няма да го изтрият, защото с присъщата си мъдрост, хората съставящи правилата са написали: "Всички постинги, които съзнателно и целенасочено са изписани на български език, но с използване на латиница или каквато и да е друга азбука (система от знаци), ще бъдат незабавно изтривани."CaD написа:Много правилно казано, ти нищо не губиш, просто форума губи едно мнение по малко което евентуално би могло и да помогне на някой.mira91 написа:4isto i prosto ne moga da pi6a na kirilica...ako moderatorite me istriat, jalko ama ni6to ne gubia
т.е. щом не са го изтрили незабавно, то значи са го преценили като "НЕсъзнателно и НЕцеленасочено изписване..."

Аз бих обсъдил въпроса, но се съобразявам с разяснителните записки към решенията, които дават насочващо тълкуване на правилата:
"Решението не подлежи на промяна и всякакви обсъждания и анкети в тази насока ще бъдат излишни."
Освен туй се вижда веднага ,че хората взели това решение са взели и решение да не взимат друго решение.
"Решението не подлежи на промяна и всякакви обсъждания и анкети в тази насока ще бъдат излишни."

Освен туй се вижда веднага ,че хората взели това решение са взели и решение да не взимат друго решение.

Най малкото бих се мъчил да променя мнението на някой. Изобщо не е моя работа и както някой беше казал аз нищо не губя !!!chinois написа:Аз бих обсъдил въпроса, но се съобразявам с разяснителните записки към решенията, които дават насочващо тълкуване на правилата:
"Решението не подлежи на промяна и всякакви обсъждания и анкети в тази насока ще бъдат излишни."![]()
- AleksandrAI
Като чета такива изказвания и ми става смешно.mira91 написа:ne moga sa6toto pi6a ot rabota i niamam vreme nito jelanie da uslojniavam ne6tata...ako 6te se zaiajdame, neka sapo4nem s tesi , koito pi6at s kirilica no s pravopisni gre6ki...ei hora, jiveem vav veka na komunikaciata, esikat ne e ni6to pove4e ot sredstvo sa komunikacia...pak i ne moga da rasbera sa6to e tolkova vajna kirilicata sa vas - dali e element ot nacionalnata vi identi4nost ili e prosto kompleks...uspe6en den na vsi4ki

Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
Tiho be Lubo, 4e i teb shte izhvyrlyatLub0 написа:Какво се нахвърляте върху valBG немога да разбера, какво като не пише на кирилица, нали информацията е важна! От тази обява за работа по-подробна не съм виждал, всичко ви е казал човека, естеството на работата, заплата и т.н. на всичкото отгоре и лично ще ви даде резюмето на човека, който взема решенията за назначение и пак сте недоволни!!!