Bucarest

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
dada

Bucarest

Мнение от dada »

Може ли документите да бъдат попълнени на ръка или е задължително на компютър, тъй като в Анекс 1 имам проблеми с имената на кирилица?С другите документи нямаше проблем!Благодаря предварително!

С извинение към модераторите-името на постинга излиза на маймуница, ако не е написано на латиница!
mi6ko75
Обратна връзка:

Мнение от mi6ko75 »

Защо пьк на кирилица,каде го пише,обясни ми,явно нещо не ми е ясно
dada

Мнение от dada »

В Annexe 1 - antecedents/declaration - точка 2 пише ("Пълното ви име, написано на вашия език(напр.арабски, кирилски, корейски, японски...символи)
dada

Мнение от dada »

Моля ви, помагайте, че голям зор с тия документи!И освен това за капак карам скарлатина с дъщеря ми! :(
Аватар
BrotherJoe

Мнение от BrotherJoe »

Дада, аз миналата година като си вадих виза за Канада ги попълних на ръка имената с печатни букви- нямаше проблем- издадоха ми визата ;) Скорошно оздравяване и успех с Букурещ!
dada

Мнение от dada »

Сърдечно благодаря, Братко Джо!Оправих положението!Повиках неволята-свалих пдф-ите, поразбърниках малко Рийдъра и взе, че стана.
А на теб - успех на интервюто!
kalia

Мнение от kalia »

Ние при попълването имената на бълг. ги дописахме на ръка.Мисля, че не е проблем.УСПЕХ :)
dada

Мнение от dada »

Благодаря и на теб калиа за бързия отговор.
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Здравей!Първият ни опит беше с федералната процедура.Формулярите са същите като при теб сега.Аз ги бях попълнила изцяло на ръка.Нямаше никакъв проблем.Имената написах с български печатни букви.
Успех ти желая от сърце!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
nadya marinova

Мнение от nadya marinova »

и аз писах всичко на ръка.няма проблеми.
Diavolo

ре

Мнение от Diavolo »

Dada ,Моля , да ми кажете : кои от анексите за виза се подпълват от главен апликант и кои се подпълват от придружаващия,както и актовете за раждане и брак като копия ли се изпращат заверени как?
И по 6 снимки ,а тези които се лепят включени ли са в бройката.Опишете подробно защото предполагам на всички минали интервюто ще бъде от полза информациятя.Благодаря предварително.
dada

Мнение от dada »

Diavolo,

DEMANDE DE RESIDENCE PERMANENTE AU CANADA - се попълва от главния апликант само.

ANNEXE 1- ANTECEDENTS/DECLARATION - и от двамата, и от децата ви (ако са пълнолетни)

RENSEIGNEMENT ADDITIONNELS SUR LA FAMILLE - от двамата и от децата ви (ако са пълнолетни)

RECOURS AUX SERVICES D'UN REPRESENTANT - попълва се само ако ползвате услугите на посредник

ANNEXE 5 - IMMIGRATION ECONOMIQUE - A L'INTENTION DES TRAVAILLEURS QUALIFIES-QUEBEC - попълва се от главния апликант

Актовете за раждане, свидетелството за брак - се ксерокопират, заверяват се копията при нотариус и след това се превеждат от заклет преводач.

Свидетелствата за съдимост- искат оригиналите, но пак да са преведени от преводач.

А за снимките - по 6 броя, като досега не съм чувала, че трябва да се лепят по формулярите.

Копията на сертификатите да не забравите.
Копия на личните карти, и на паспортите.

Ако нещо съм пропуснала-питай!
Diavolo

ре

Мнение от Diavolo »

Dada , акта за раждане и брак - кое се ксерокопира оригиналите или копиятя които сме извадили за чужбина.Защото за интервюто имахме копия за чужбина преведени - сега освен да ги ксерокопирам и да ми ги завери преводача вярно с оригиналал.Абе я ми дай координати на лично съобщение че да си обменим инфо.
nadya marinova

Мнение от nadya marinova »

снимките не се лепят.на гърба им се пишат имената и датата на раждане,ако не се лъжа.
filicon

Мнение от filicon »

ами както чета не трябва да се изпращат до Букурещ копие от трудова книжка и дипломи за средно и више образование?
Публикувай отговор