смятам да продавам къщата ни в бг.(София).Искам да ви попитам как е наи добре да се пренесат парите(които няма да са малко).И как после тези пари да се внесат в тукашна банка .
благодаря предварително

то и аз това питах преди времеnadiaK. написа:Здравеите,
смятам да продавам къщата ни в бг.(София).Искам да ви попитам как е наи добре да се пренесат парите(които няма да са малко).И как после тези пари да се внесат в тукашна банка .
благодаря предварително))
няма никакви данъци - особено дебели в неговия случай!sasho71 написа:то и аз това питах преди времеnadiaK. написа:Здравеите,
Проблема не е само как да се внесат, ами и ако те попитат откъде са тез пари да може да дадеш логично обяснение, инак данък те чака, и то дебел
aхаа, значи все пак има данъци, ааа? а би ли сметнал тогава "ниския" данък според теб, ако момичето преведе тука 100к от продажбата на къщата и смело заяви, че това са си нейни пари от продажба на НЕИН имот? Би ли казал догодина в декларацията дали да спомене тез 100к или НЕ? Щото ми е интересно колко ще е "ниския" данък ако се прибавят тез 100К към нейната заплата, да речем 50к? Щото още по-интересно ми е ако си замълчи за тез 100к и я гепят? Тогава може би ще се оплаче и оправдае със форумаbgmontreal написа:няма никакви данъци - особено дебели в неговия случай!sasho71 написа:то и аз това питах преди времеnadiaK. написа:Здравеите,
Проблема не е само как да се внесат, ами и ако те попитат откъде са тез пари да може да дадеш логично обяснение, инак данък те чака, и то дебел
а в общия случай данъците СЪВСЕМ не са ДОРИ големи
Най-лесно и сигурно е с wire transfer . Парите тръгват от вашата сметка в България и пристигат във вашата сметка в Канада. Трябва ви следната информация:nadiaK. написа:Здравеите,
Е ако искат могат и на 100 части от по $1000 да я разделят и кво от тва? Накрая на годината в данъчната декларация пак трябва да напишеш че имаш $100000 приход. Вече ако не ги декларират, тва е друга работа (дали имат гащи да го укрият тоя приходPincher написа:sumata ako e goliama - da se razdeli na po malki - na okolo 10bona i da se prati swift. da se depozirat v razlichni banki ili da se darjat kesh. nikoi ne go interesuva kvo si prodal i za kolko.shte e absurd da plashtash danakza tova.![]()
![]()
![]()