Кои останахме да чакаме визи?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Кои останахме да чакаме визи?

Мнение от emyangels »

Здравейте!!! Отново повдигам въпроса за визите, тъй като в последно време имаше раздвижване и бройката доста се е променила!!!
Нашите медицински минаха на 15 януари и са потвърдени за успешни. Вече двама познати имат визи с подобни срокове на медицински, а ние продължаваме да чакаме с надежда да получим мечтаното писмо.
Бихте ли споделили и вашите срокове, за да се ориентираме!
Успех на всички чакащи!!! :D
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

...neznam no az ot drugata sedmica po4vam da pra6tam e-maili v Bukure6t! Nikakva logika niama v cialata taia rabota. Az pravih medicinski na 3 dekemvri. Na 4 sa prateni v Romania a na 15 dekemvri sa izprateni bez zabelejki v Viena ili pone taka kaza mom4eto ot MOM...i ot tuk natatuk...edna goliama 4erna dupka! :x
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
ПРОГРЕСОР

Мнение от ПРОГРЕСОР »

Аз на 19 Декември. Януари имам ОК от Букурещ.
noni

Мнение от noni »

Ние правихме медицински на 22 декември и уж всичко е ок, а още няма вест за визи :cry:
Аватар
коце
Обратна връзка:

Мнение от коце »

На 19.1.04 минахме медицински. На 20.02.04 получихме писмото за паспортите и на 24.02.04 изпратихме паспортите с DHLґПолучени са в Букурещ на следващия ден. Още чаакме. :oops:
Успех на всички!!! :beer: :beer:
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
momo

Чакаме...

Мнение от momo »

Най-накрая ми разясниха какво искат: декларация, свободен текст върху бял лист, с какви средства ще се установим в Канада.
Значи и ние можем да се пращаме паспортите и да чакаме....

Успех на всички!!!
Daniela

Мнение от Daniela »

Kato gledam vsichki ste pravili medicinski po-skoro ot men:) (Sorry, no kirilitzata ne mi se prevkliuchva)
Az pravih medicinski na 22.10, na 2.11 imam OK ot Viena, a viza oshte niama. Govorih si s tezi v Bukuresht, kazvat da chakam. Za spravka moiat priatel pravi medicinski sedmica sled men i si ima viza ot nach. na ianuari.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

dase vkliucha i az v klasaciata.praveni med. 2. 10 , OK ot VIENA na 10. 10 i.....chakam .sega mi iskat i edin dopalnitelen dokumen da im pratia .kade biaha do sega.....?
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

dase vkliucha i az v klasaciata.praveni med. 2. 10 , OK ot VIENA na 10. 10 i.....chakam .sega mi iskat i edin dopalnitelen dokumen da im pratia .kade biaha do sega.....?
...kakuv dokument ti iskat?
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Аз си мислех, че повече хора чакат визи!!! Е, това е добре, че групата е намаляла! :lol: Прегледах доста постинги и се опитах да хвана някаква логика - по какъв начин се издават визи, но за съжаление такава не открих!!! По-скоро съм склонна да мисля, че не е определяша датата на правене на медицински, а по-скоро интервюто, но това мнение се базира на много оскъдни доказателства.
Ако някой от вас има идея може да я сподели!!! :D
А никой друг ли не е правил медицински през Януари освен ние, Коце, Momo и Miro.m?
milko

Мнение от milko »

medicinski v nachaloto na 02. na 18.02 odobreni vav Viena. chakame.
Заключено