Здравейте, моля ви всички които скоро са ходили на уроци по френски език или още ходят да оставят координатите на своите учители.Видях че има подобна тема но повечето БТК-телефони /на учителите/ са променени/т.е стари/ или мобилните въобще не съществуват .
Моля ви за актуални координати .Става въпрос за София.Бих искал тези учители да ни подготвят добре ,както и да ни помогнат с документи и т.н.С една дума да са наясно с процедурата по имиграция в Квебек.
Мерси предварително!
Най-горещо бих ти препоръчала преподавателката, която ме подготви от 0-та, за по-малко от 6 месеца. При това с прекъсване заради летните отпуски. Важното е, че тя те учи на езика като език, а не просто за самото интервю. Разбира се, отделя се предостатъчно време и внимание и конкретно на подготовка за интервюто, така че да сте сигурни в себе си.
Много съм доволна и затова я препоръчвам - Ани Грозева. Тел. 0889 784657.
Lulu написа:Най-горещо бих ти препоръчала преподавателката, която ме подготви от 0-та, за по-малко от 6 месеца. При това с прекъсване заради летните отпуски. Важното е, че тя те учи на езика като език, а не просто за самото интервю. Разбира се, отделя се предостатъчно време и внимание и конкретно на подготовка за интервюто, така че да сте сигурни в себе си.
Много съм доволна и затова я препоръчвам - Ани Грозева. Тел. 0889 784657.
Успех!
Ние също учим при Ани Грозева и сме изключително доволни. Страхотен човек и страхотен учител.
Ето координатите и на нашата учителка по френски - ЖАНА НИКОЛОВА - мобилни - 0896 77 31 52, 0886 959 948, домашен - 02/851 04 77. Живее на центъра, близо до НДК. Почнахме при нея от нулата преди около година. Поздрави
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."