UTILITIES

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
RobinHood

UTILITIES

Мнение от RobinHood »

Здравейте на всички! Искаме да попитаме колко долара на месец са средно utilities ( режийните) за апартамент 3 1/2 в който живеят двама души? Благодарим предварително! :wink:
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Здр.
Ако сте под наем

- Ток около 100 $ месец
- Тел. домашен 25 -30
- Кабелна телевизия 30-50 $ в зависимост от програми
- Итернет 30 - 40
- Паркинг за кола обикновено се плаща допълнително 40 $ външен 50 - 60 вътрешен.
Странджата

Мнение от Странджата »

Ako отоплението ти е вкл. в наема и не готвиш за една дружина , тока ти е 25-30кад на месец!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

елате в Онтарио, тук рядко се плаща допълнително, всичко взлиза в цената и нямаш грижи :D оопа, тоест имаш щото наема е доста по-дебел тук отколкото в Кебек 8)
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Основните разходите са горе долу толкова колкото ги е дал Хълбой.
При по-малките апартаменти като 3 1/2, много често тока и отоплението са включени в наема. При мен на времето не бяха и плащах някъде средно около 70 долара ток на месец. Ако паркираш отвън на улицата (а обикновено е така, когато сградата няма вътрешен гараж) не струва нищо. Ако живееш някъде около центърът на Монреал има определени часове в които могат да паркират притежателите на даден номер. Тоя номер се купува от общината и струва някъде около 50 долара годишно. Когато бях под наем имах и застраховка на имуществото срещу пожар и кражба, която струваше 25 долара на месец, но това е по желателно не е задължително. :D Застраховките на колите варират зависимост от модела на колата и годините й. Ако в началото си вземете не толкова нова кола , застраховката може и да е някъде около 30 долара на месец.
От познати знам, че взимат телефон, кабелна телевизия и интернет като общ пакет и така излиза по евтино, но за конкретни оферти нищо не мога да кажа.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

в блоковете на центъра - примерно старата ми квартира гаража е съответно $ 100 и нагоре на месец

$ 100 на месец е много ако не се отопляваш на ток.

централно отопление ти прави тока на месец към $ 30-40-50 макс

общо взето на новодошъл основния му разход е наема

в момента като гледам наемите се успокоиха/паднаха и можеш да си намериш прекрасен 3 1/2 от порядъка на $500 - $600 - $ 700 на месец

а кофти 3 1/2 за дори под $400
Пари на заем - само взимаме.

http://www.thc-ministry.net/untoldstory/#INDEX
Публикувай отговор