Успяхме /ІІ серия/
Успяхме /ІІ серия/
Аз цяла нощ не можах да си легна. Защо? Е, имах една кутия цигари за изпушване и тъй като съм човек който си върши работата до край и този път не изневерих на себе си. Цигарите ми стигнаха тъкмо за кафето на жена ми сутринта - 6 ч. Пристигнахме в Радисън около 2 ч. преди самото интервю и докато си пиехме сладко, сладко кафенцето, аз и жена ми, френският ни бавно, бавно се изпаряваше от това което бяхме учили повече от половин година. Остана само един Бонжур. Стига съм ви разправял врели некипели, а ми да ви кажа това което ви интересува. Приеха ни в уреченият час и започнаха леко, леко да ни подпитват - Първо водещият кандидат - кога, къде си роден, къде живееш, какво си завършил, къде и защо точно това. Мотивацията ти за Квебек-какво ще правиш като пристигнеш в Квебек. Къде работиш в момента, да опишеш естеството на тази работа и фирмата за която работиш. Много важно е да можете да говорите за вашите приятели, ако сте писали такива в молбите - къде живеят, къде работят от кога са там. Изключително важно, ама изключително важно, иска да се говори и на английски - може да са две изречения, но нещо да се каже - това дето си мислим, че едва ли не е предимство, че не знаеш английски тъй като кандидатстваш за френската част в случая въобще не важи.
Мосюто е сериозен човек, делови, спокоен и всичко което говори му се разбира. С една дума СИМПАТЯГА. След като поразпита водещият кандидат идва ред на Придружителя - няма разлика между задаваните въпроси и на единият и другият. Е, това се сещам за момента - ако има нещо друго - питайте
На Всички пожелавам успешно интервю.
Мосюто е сериозен човек, делови, спокоен и всичко което говори му се разбира. С една дума СИМПАТЯГА. След като поразпита водещият кандидат идва ред на Придружителя - няма разлика между задаваните въпроси и на единият и другият. Е, това се сещам за момента - ако има нещо друго - питайте
На Всички пожелавам успешно интервю.
Изпитващият - Jord Oppermann - между 35 и 40 г. - СИМПАТЯГА.
Нашето интервю беше около 50 мин., като през цялото време водехме диалог - почти не сме спирали да говорим - мосюто, аз и жена ми.
Но когато задава въпроси към единият от кандидатите, само той трябва да отговаря, без намесата на половинката му.
За английският - въпросите са по документите и настоящата работа. Ако знаете английски говорете си го спокойно - това ще е само във ваш плюс. Държи се и на английският
Нашето интервю беше около 50 мин., като през цялото време водехме диалог - почти не сме спирали да говорим - мосюто, аз и жена ми.
Но когато задава въпроси към единият от кандидатите, само той трябва да отговаря, без намесата на половинката му.
За английският - въпросите са по документите и настоящата работа. Ако знаете английски говорете си го спокойно - това ще е само във ваш плюс. Държи се и на английският
- BrotherJoe
Честито II ;)
Още веднъж : Честито и благодаря за информацията!
Ако може да попитам: от какво ниво започнахте изучаването на френския и колко време сте го учили. И- имате ли някаква представа с колко точки започнахте интервюто и с колко взехте сертификата? Благодаря - успех и занапред!

- estoyanova
- Обратна връзка:
-