За изпитващият
За изпитващият
Абе,хора,със сигурност ли това ще е изпитващият,за когото вече знаем,защото се говори,че щял да е някакъв евреин,който не е изпитвал никъде до сега.Няма лошо, стига да е пич.
-
- Обратна връзка:
Тук има 2 интервюта с този господин от месец април, но на руски
http://www.monquebec.com/ru/forum/viewt ... &&start=30

http://www.monquebec.com/ru/forum/viewt ... &&start=30
Re: po moia info
От къде ти е инфото? Само да не ми кажеш сега - "Така се говори"miti06 написа:По мое инфо ще е Берон, няма да е този за който казвате

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Тя и Риба Меч беше споменала преди време това име. Както и да е 30 април е близо и ще стане ясно
П.П. miti06, пиши на кирилица защото ще ти изтрият мненията.
Промяна в правилата на форума

П.П. miti06, пиши на кирилица защото ще ти изтрият мненията.
Промяна в правилата на форума
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Здравейте приятели,
разбира се, че ще го спомена, защото има резервация в Радисън, но това още не е категорично доказателство, че той ще води сесията. Името му е подадено отдавна от посолството. Друго не мога да Ви кажа, освен да се готвите сериозно, защото който и да е ще иска знания по френски. Интервюто е нещо сериозно и който гледа на изпита така, ще го вземе, който не- да се сърди после на себе си.
Имам скъсан приятел, може би всеки тук има, той каза, че през живота си не се бил явявал на тъкъв сериозен изпит, при все, че е завършил висше. (Аз съм се явявала и на други изпити и бях подготвена за това, което стана на моето интервю).
Изпитът , както Ви е известно не е да си говориш от обща култура, защото има малко или много паника и стрес от части. А и не е безплатно да се явяваш просто така, ако мине номера. Затова най-много ми помогна един от съветите, който ми даде моят приятел филилог, докато аз се назландисвах над книжките: Чети така, че да го вземеш, без значение кой е изпитващият.Този съвет Ви давам и аз.
Желая Ви успех на интервютата и сили да се подготвите за тях.
разбира се, че ще го спомена, защото има резервация в Радисън, но това още не е категорично доказателство, че той ще води сесията. Името му е подадено отдавна от посолството. Друго не мога да Ви кажа, освен да се готвите сериозно, защото който и да е ще иска знания по френски. Интервюто е нещо сериозно и който гледа на изпита така, ще го вземе, който не- да се сърди после на себе си.
Имам скъсан приятел, може би всеки тук има, той каза, че през живота си не се бил явявал на тъкъв сериозен изпит, при все, че е завършил висше. (Аз съм се явявала и на други изпити и бях подготвена за това, което стана на моето интервю).
Изпитът , както Ви е известно не е да си говориш от обща култура, защото има малко или много паника и стрес от части. А и не е безплатно да се явяваш просто така, ако мине номера. Затова най-много ми помогна един от съветите, който ми даде моят приятел филилог, докато аз се назландисвах над книжките: Чети така, че да го вземеш, без значение кой е изпитващият.Този съвет Ви давам и аз.
Желая Ви успех на интервютата и сили да се подготвите за тях.
DCS - 1-wa chast - 10. 2004
DCS - 2-ra chast - 17.03.2006
Pokana za intervu - 20.07.2006
Uspeshno intervu - 12.10.2006
Pusnati docs kym Bukuresht - 28.11.2006
Barkodowe - 22.02.2007
Medicinski - 16.03.2007
VIZA - 04.06.2007
DCS - 2-ra chast - 17.03.2006
Pokana za intervu - 20.07.2006
Uspeshno intervu - 12.10.2006
Pusnati docs kym Bukuresht - 28.11.2006