За мен пълненето на и без това малкото позволени кг с багаж който може да се купи тук на същите или дори по-евтини цени е излишно. Шампоани, балсами, стикове за изпотяване, 5 пасти за зъби, душгелове... това всичкото тежи и е абсолютно безсмислено да се товариш с него.
Аз бих си взела кремове, защото точно тези, които вие ползвате, тук може да ги няма. Останалото бих си го взела от тук.
Позволения багаж и без друго е прекалено малко за да се тъпче с ненужни неща, които тук се купуват от всеки срещнат магазин за почти една и съща цена.
Какво аз бих си взела - ами може и да се смеете, но тук не успях да намеря прилично изглеждащи и удобни прибори за хранене. Без значение от цената. Просто не ми харесват - или вилиците са много огромни и груби, или лъжиците, или на хващане не ме кефят... та затова си поръчах да ми пратят от БГ.
Първите 2 години и дрехите тук ми приличаха на намалени цени всичките, и затова аз пращах пари а домашните ми пращаха дрехи и обувки.
Иначе - тук има прилични олекотени завивки, на които сега им е сезона да се купуват, защото са силно намалени цените им заради сезона, на цени за които не можеш и да мечтаеш в БГ. Виж, чаршафи може да си купите и от БГ, макар че тук доста от завивките вървят в комплект с чаршафите.
Чинии, чаши... тук в Доларама си има достатъчно, при това много прилични. Аз и милионер да стана, тези чинии, купи и чаши си ги харесвам и няма да ги сменям с други. Всяко парче е 1 долар. За мен е безсмислено и такива неща да се носят насам, още повече че има вероятност да се потрошат от вниманелните хамали по летищата.
Ако ме питаш наистина какво ви трябва - речници, за децата ако има книжки и учебници, компютъра разглобен на части защото е не необходимост а задължителен тук, а не са много евтини... малко готини дрешки и обувки . Най-важното - колкото си може повече и нов от нашия софтуер, считай безплатния

щото тук не винаги можеш да намериш това, което ти трябва веднага от приятел.
Какво друго ... за сега не се сещам, щото отдавна беше... но на мен най-мъчно ми беше, че не си взех компа ами мъкнах едно родопско одеало, което сега стои като музеен експонат в къщи - за нищо не служи.