becks написа:Аз ги купих от банка в България и се надявам да не продават фалшива валута . Все ще намеря кой да ги вземе в Канада
В Канада банките ще ги вземат, като си откриеш сметка. Ако не са фалшиви, разбира се.
Аз много време се опитвам да убедя хората, че моите банкноти са по-добри - ръчна изработка, направо произведение на изкуството, а не някаква си напечатана хартия. Обаче все ми говорят за затвор...
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Когато тръгвахме за насам едва намерих малко канадски долари по банки и бюра. В банката срещу Шератън ми дадоха една пачка по два (2) долара. И аз си мислех, че в банките не би трябвало да имат фалшиви пари. Да, ама дилъра като не е виждал никога канадски пари наживо взел, че ги купил и сега трябва да ги продаде. Е да, ама като ги домъкнах тук и всички ме гледаха като извънземен. Това били много стари пари и вече никой не си спомнял за тях. Като си плащах мотела чичото си взе няколко банкноти да си играели децата му В една банка ги взеха разбира се. Много се учудих, когато наскоро в един нумизматичен магазин видях същите двудоларови банкноти да се продават по десет (10!) долара. Ех, ако я имах тая информация по-рано - щях да упеторя капитала си
Животът е болест, предавана по полов път и със 100% смъртоносен изход. Лекарство все още няма открито !!!
bat Nicky написа:Когато тръгвахме за насам едва намерих малко канадски долари по банки и бюра. В банката срещу Шератън ми дадоха една пачка по два (2) долара. И аз си мислех, че в банките не би трябвало да имат фалшиви пари. Да, ама дилъра като не е виждал никога канадски пари наживо взел, че ги купил и сега трябва да ги продаде. Е да, ама като ги домъкнах тук и всички ме гледаха като извънземен. Това били много стари пари и вече никой не си спомнял за тях. Като си плащах мотела чичото си взе няколко банкноти да си играели децата му В една банка ги взеха разбира се. Много се учудих, когато наскоро в един нумизматичен магазин видях същите двудоларови банкноти да се продават по десет (10!) долара. Ех, ако я имах тая информация по-рано - щях да упеторя капитала си
Жалко 4е не си се усетил, аз съ6то колекционирам пари и 6тях да ти ги сменя ( е не за по $10 банкнотата де )
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)