Въпрос за CAD

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
becks

Въпрос за CAD

Мнение от becks »

Интерсува ме дали са в обръщение тези банкноти:

Изображение

Изображение
Аватар
agaton

Мнение от agaton »

Да, това са старите 20 и 100 КАД, но сред тях има пове4е фал6иви в сравнение с новите.
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
becks

Мнение от becks »

Мерси :D
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

В обръщение са, но имай предвид че банкнотата от 100 долара на доста места не я приемат - именно поради страха да не би да е фалшива.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
becks

Мнение от becks »

Аз ги купих от банка в България и се надявам да не продават фалшива валута :D . Все ще намеря кой да ги вземе в Канада ;)
speedy

Мнение от speedy »

becks написа:Аз ги купих от банка в България и се надявам да не продават фалшива валута :D . Все ще намеря кой да ги вземе в Канада ;)
В Канада банките ще ги вземат, като си откриеш сметка. Ако не са фалшиви, разбира се.

Аз много време се опитвам да убедя хората, че моите банкноти са по-добри - ръчна изработка, направо произведение на изкуството, а не някаква си напечатана хартия. Обаче все ми говорят за затвор...
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Ако се съмняваш че кнадците ще ги вземат прати ми ги на мен. Аз ще им намеря приложение
:wink:

Абе екстра са си парите, взимай ги
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Аватар
bat Nicky

Мнение от bat Nicky »

Когато тръгвахме за насам едва намерих малко канадски долари по банки и бюра. В банката срещу Шератън ми дадоха една пачка по два (2) долара. И аз си мислех, че в банките не би трябвало да имат фалшиви пари. Да, ама дилъра като не е виждал никога канадски пари наживо взел, че ги купил и сега трябва да ги продаде. Е да, ама като ги домъкнах тук и всички ме гледаха като извънземен. Това били много стари пари и вече никой не си спомнял за тях. Като си плащах мотела чичото си взе няколко банкноти да си играели децата му :wink: В една банка ги взеха разбира се. Много се учудих, когато наскоро в един нумизматичен магазин видях същите двудоларови банкноти да се продават по десет (10!) долара. Ех, ако я имах тая информация по-рано - щях да упеторя капитала си :lol:
Животът е болест, предавана по полов път и със 100% смъртоносен изход. Лекарство все още няма открито !!!
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Всички са в обръщение, нищо не е изтегляно до сега:

http://www.bankofcanada.ca/en/banknotes ... index.html
Embrace your climate change!
Аватар
agaton

Мнение от agaton »

bat Nicky написа:Когато тръгвахме за насам едва намерих малко канадски долари по банки и бюра. В банката срещу Шератън ми дадоха една пачка по два (2) долара. И аз си мислех, че в банките не би трябвало да имат фалшиви пари. Да, ама дилъра като не е виждал никога канадски пари наживо взел, че ги купил и сега трябва да ги продаде. Е да, ама като ги домъкнах тук и всички ме гледаха като извънземен. Това били много стари пари и вече никой не си спомнял за тях. Като си плащах мотела чичото си взе няколко банкноти да си играели децата му :wink: В една банка ги взеха разбира се. Много се учудих, когато наскоро в един нумизматичен магазин видях същите двудоларови банкноти да се продават по десет (10!) долара. Ех, ако я имах тая информация по-рано - щях да упеторя капитала си :lol:
Жалко 4е не си се усетил, аз съ6то колекционирам пари и 6тях да ти ги сменя :) ( е не за по $10 банкнотата де :wink: )
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
Публикувай отговор