Тия дни набързо мернах по телевизията, че Торонто е на едно от челните места в света по качество на живота. Има ли някой по-конкретни данни по въпроса?
Животът е болест, предавана по полов път и със 100% смъртоносен изход. Лекарство все още няма открито !!!
Четох го, но не мога да дам линк. Ванкувър е канадския град най-горе в класацията, май беше трети след два швейцарски. Останалите по-големи канадски са сравнително нагоре, ама местата точно не помня.
Разликата между първие 30-40 града е минимална и се дължи ( според един от авторите на класацията ) в климати4ните условия, в 4истотата на въздуха и т.н. ...
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
ако това е върха на каквото може да представим за най добрите места за живот - да ти е*а и планетата....
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
KolioBalkanski написа:ако това е върха на каквото може да представим за най добрите места за живот - да ти е*а и планетата....
Не стига че сме осрали планетата, не стига че продължаваме да цапаме и да рушим, ами сме и вечно недоволни и ставаме все по-недоволни и още повече консумираме, аз бих казала д`е** и консуматорското общество. На това аз му викам сексуален синдром.
Damiana
"Това, че животът отлита бързо не е страшно. Страшното е, че прелита покрай нас." 4ом
кво му е па чак толко убавото на Цюрих?
миналия месец бях - освен, че автобуси,трамваи и влакове идват навреме - Варна е ехеее къде по-хубав град
пък Монтреал къде по-евтин
един малък център и няколко пишман кръчми със сноби вътре
само на кресент има повече и по-уютни кръчми от цял цюрих
и що никога в тея класации не вземат да включат някой хубав малък курортен град?
на средиземно море примерно, че по ме кефи климата