Molq kazete mi za ezika

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Vasilii

Molq kazete mi za ezika

Мнение от Vasilii »

Zdraweite priqteli,
sled ogromnata pomost koqto polu4ih po temata za reptiliite iskam da wi popitam za waseto (zna4itelno po-) kompetentno (ot moeto) mnenie po wyprosa za ezika.

Nito az nito zena mi znaem frenski. I dwamata goworim perfekten English no kakto kaza edin poznat koito e British, sys neweroqtno silen Australian accent... wse pak tuk sme go u4ili i goworili tolkowa godini. Smqtam 4e wypreki silniq mi awstraliiski akccent nqma da imame problemi s komunikaciqta i tyrseneto i namiraneto na na4alna rabota w Monrial, dokato wzema kredit ot banka.
Wse pak wie kak mislite dali ste imam nuzda ot nqkakwa ezikowa podgotowka, 4uwal sym hora koito koito kazwat 4e im bil mnogo difficult avstraliiskia aktsent i takiwa koito nqmat pronlemi s nego.
Mnogo wi blagodarq.

Vasko
bateto

Мнение от bateto »

Nyamash problem s frenskiya che ne go znaesh ,stom se opravyash s inglisha dage i s dialekt na kenguro ste se opravish i tuk ,po po natatak i vav frenskiya ,ako imash gelanie ste navlezesh .No ako obichash ,prosto ot lyubopitsto molya te spodeli kakva e vzaimozavisimostta m/u dobroto znanie na ezicite i kredita ,che tuk sme mnogo izostanali ,ima hora koito znayat perfekt i dvata ezika i bi im bilo polezno da nauchat kak da go vzemat/kredita/
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Ami az samo 6te kaja, 4e spored men tuk e dosta wajno da se znae Frenski (moje i s Quebec-arski akcent).
Sas sigurnost perfektniat Angliiski 6te wi bade ot goliama polza, no zawisi ot rabotata, kojato 6te tarsite.
No dosega ne sam sre6tnal mnogo obiawi za hubawi pozicii, w koito da niama iziskwane za perfektno wladeene i na dwata oficialni ezika.

Taka, 4e spored men poznania po Frenski samo 6te wi pomognat.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Не мисля 4е иматете нужда от езикова подготовка по английски щом го знаете толкова добре.Според мен няма да имате проблеми с англофоните ,но виж с франкофоните е друго.Изненадващо е но голям процент от местните не говорят англйски или им е толкова лош че по добре да не ги мъчиш.Но работа може да си намериш и само с английски защото много фирми работят за USA .
Rosi

Re: Molq kazete mi za ezika

Мнение от Rosi »

Последно промяна от Rosi на Пет Апр 23, 2004 8:06 pm, променено общо 1 път.
Godis

Мнение от Godis »

Vasilii...френски френски френски...това е основното докато си в Квебек
bateto несъмнено има повече опит от мен, но така като гледам как се развиват нещата с търсенето на работа, незнанието на френски би ти намалило шанса да си намериш свястна работа с около 50-75%. И като се знае колко са отговорите на подадените CV-та, сам си прави изводите.
Без френски в Квебек няма да се справиш лесно....така мисля.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

G'day, mate! , също да не забравиш като дойдеш да званнеш на Дънди, той продава три ферми за крокодили в Abitibi-Tйmiscamingue.

No worries mate!
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Заключено