Е аз пък познавам хора с БМВ и Мерцедес... барабар и един милионер които ползват и метрото... хората го ползват не да се правят на баровци или пък обратното да скрънзят някои долар... причината е проста... удобство! Че под земята (както и над земята) хвърчи мрасотuя спор няма... ама има и готини места като Place des arts, Пеел, Мцгилл, Атватер, Бонавентуре, Виктория etc... Та да не се правим толкоз на баровциbateto написа:Не бях се качвал на това чуди м етрото от години,обаче днес докато се мотаех по центъра си спомних за тази тема която разискваме тук във форума и искренното ми любопитство да проверя дали е истина това което казват возещите се на метрото е истина.Животът е в развитие,може пък наистина контингента на подземния транспорт да се е подменил и навместо бежанци от сомалия и студенти от конго вече масово да го ползват баровци,баровки и костюмари/по думите на една видна форумна активистка/Та оставих колата на един паркинг,купих билетче и така направих няколко курса с подземното возило,нещо като малка екскурзия под земята с цел среща с останалата част на висшето общество/така де няма се делим от баровците/,но уви останах доста разочарован ,освен сомалийски бежанци,студенти от конго и няколко наркодилъри които се опитваха да ми прибутата вълшебните си треви не ми направи нищо друго по различно впечетление от подземния живот на метрото познат ми от преди 5 години,ако изключим мръсотията която доста се е задълбочила,подскачащи вестници,найлони и чашки от кафе ,омазани и надраскани седалки,чичо том дето си прострял вмирисъните мръсни маратонки през две седалки ,които може би биха били се използвали от някой зашеметен,заблуден баровец -костюмар избрал авантюрата пред кожената седалка и климатика на новота си БМВ.
![]()
Е може би и някои Бг баровци-костюмари също да използват тези седалки,щото нямат пари за ново БМВ и им се налага да търкат гащи в гащи с Чичо Том ,ама аз лично такива не ги познавам.

P.С. знаех си че някои сафорумци не стъпват по земята... сега разбрах че и под земята не припaрват...