Здравейте хора,
Честит Великден!
Христос воскресе ... за двехиляди и седми път.
Ходихте ли в църквата на Св.Иван Рилски да я обиколите 3 пъти?
(всъщност обикалянето се прави само 1 път, защото една обиколка продължава около един час, додето се извърти няколкохилядното множество.)
Аз ходих само един път, снощи не отидох, макар че малко ми се ходеше.
Как се представи отец Шумналиев?
Дайте коментари моля. А защо не и снимки....
Великден в Монреал
-
Воистина воскресе!
Тази година като 4е ли има6е пове4е хора от миналите - храмът направо бе6е тесен за вси4ки ( което е хубаво според мен ). Литургията ми хареса, едно само ме раздразни - много хора ( особено някои лелки ) не спряха да приказват по време на церемонията . Хора, не забравяйте, 4е в Божия дом трябва да бъдем тихи и смирени, той не е социален клуб или кафене за да се надприказваме едни други! :idea: Весело изкарване на светлия празник!
Тази година като 4е ли има6е пове4е хора от миналите - храмът направо бе6е тесен за вси4ки ( което е хубаво според мен ). Литургията ми хареса, едно само ме раздразни - много хора ( особено някои лелки ) не спряха да приказват по време на церемонията . Хора, не забравяйте, 4е в Божия дом трябва да бъдем тихи и смирени, той не е социален клуб или кафене за да се надприказваме едни други! :idea: Весело изкарване на светлия празник!
Последно промяна от agaton на Пон Апр 09, 2007 8:31 pm, променено общо 1 път.
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
V.Frankl (1962)