Здравейте някой може ли да ми каже какво е това Releves de notes и откъде да го извадя, и ако има някой образец какво точно представлява покана за работа в Квебек адресирана до мен, да качи линк....или да ми каже какво трябва да съдържа....
Предварително благодаря!
И пиши вече на кирилица за да не ти трият постингите.
Linko
питане за Releves de notes
-
- Обратна връзка:
За какво ти е покана за работа в Квебек? Това да не е някое ново изискване? Че ти като не си PR как ще намериш работа, и как някой ще се навие ти да работиш за него?
За Releve des notes, това е чисто и просто приложението към дипломата ти. Там където са описани дисциплините и техния хорариум. Ако дипломата ти е от преди години, може би нямаш такова нещо. И ще трябва да изискаш от университета да ти направи.
За Releve des notes, това е чисто и просто приложението към дипломата ти. Там където са описани дисциплините и техния хорариум. Ако дипломата ти е от преди години, може би нямаш такова нещо. И ще трябва да изискаш от университета да ти направи.
Ние със съпруга ми дерзаем на тази тема, защото когато кандидатствахме за Виена пропуснахме да ги изпратим всички и сега за интервюто ни трябват. Това е хорариум по всеки предмет/ на Листче А4 / в дипломата. Ако си завършила Френската, дори нямаш нужда да го превеждаш от заклет преводач. До 2000 год дипломите от средно образование и висше са без това приложение.Издава се с много тичане и такса от съответното учебно заведение - подаваш молба в свободен стил и справката е налице след няколко дни.
или преведено на български
Привет!
Това е с две думе казано: академична справка!!!
Става лесно, зависи от университета!!!
Ваня
Това е с две думе казано: академична справка!!!
Става лесно, зависи от университета!!!
Ваня