ВЬДИЦИ ВЬВ САМОЛЕТ ???

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
dobsan

ВЬДИЦИ ВЬВ САМОЛЕТ ???

Мнение от dobsan »

Здравеите
Имам един вьпрос,налага ми се да летя до Бг. Мога ли вьв самолета сьс рьчния си багаж да взема и 2 вьдици на които дьлжината е 130см.
Никои не може да ми даде отговор, даже и агенцията от кадето си купих билета.
Моля някои които е пренасял вьдици да ми отговори имало ли е проблем.
Благодаря!!!
Аватар
As-Iv

Мнение от As-Iv »

:lol:
Последно промяна от As-Iv на Вто Сеп 23, 2008 9:41 am, променено общо 1 път.
Аватар
dog

Re: ВЬДИЦИ ВЬВ САМОЛЕТ ???

Мнение от dog »

dobsan написа:Здравеите
Имам един вьпрос,налага ми се да летя до Бг. Мога ли вьв самолета сьс рьчния си багаж да взема и 2 вьдици на които дьлжината е 130см.
Никои не може да ми даде отговор, даже и агенцията от кадето си купих билета.
Моля някои които е пренасял вьдици да ми отговори имало ли е проблем.
Благодаря!!!
На нас не ни разрешиха да вземем тенис ракетата в кабината и трябваше да я пуснем с багажа. Таксуваха я като куфар и добре че имахме по-малко бройки багаж. Това беше с чехите.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
tochica

Мнение от tochica »

не би трябвало да ви разрешат , не се разрешават предмети , с които може да удушите някой , знам , че звучи смешно , но се смята за " опасна стока/предмет "
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

As-Iv написа:
Моля, човека отворил темата да ме извини.но и аз искам да задам един въпрос.Знае ли някой на кой терминал в София пристигат пътниците използващи Луфтханза?Мерси.
В официалната интернет страница на Летище София пише, че от 25.03.2007 год. Луфтханза ще изпълнява полетите си от Терминал 2, т.е. от новия терминал!
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

За въдиците, има специално гише за големи неща, след като те чекират ще те пратят там да ги занесеш, там се предават също стиковете за голф, и т.н., няма да имаш проблеми, само ги опаковай добре за да не дадът фира...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Aragorn

Мнение от Aragorn »

Жената замина в четвъртък (22 март) за БГ с чехите и носи една въдица в ръчния си багаж (стърчеше като антена за метров обхват от раницата). Тя се притесняваше малко, но нямаше никакъв проблем на летището - пуснаха я като част от ръчния. Опаковайте я за всеки случай.
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

tochica написа:не би трябвало да ви разрешат , не се разрешават предмети , с които може да удушите някой , знам , че звучи смешно , но се смята за " опасна стока/предмет "
Значи в такъв случай не трябва да се качвам и аз на самолет... При положение , 4е мога да удуша някого без помощни средства...
Хъх....
tochica

Мнение от tochica »

http://www.catsa-acsta.gc.ca/english/tr ... rtinggoods

всъщност , моето мнение е сериозно , не е майтап , въдиците по принцип , както и тенис ракети , струни , които не са захванати са инструмента - например цигулка , и т.н. всичко , което може да се използва не според целта си , не е разрешено . има компании които прескачат това условие , както и има служители , които им е все тая , тоест днеска от 2 до 4 чекират за CSA , а после от 6 до 9 за Royal Air Jordanian , а им плаща трета фирма , така че грешки се допускат .
освен това Транспорт Канада има допълнителна решаваща роля в това , както се взема на борда и какво не . в линка който съм дала се вижда ясно , че въдиците са разрешени при определени условия , от моя опит , никой не поема риска да разреши нещо от този род , а ако го направи , рискува да забави полета , само защото екипажа на гейта може да откаже да качи пътника с определен предмет .
но както казах , а и виждам по-горе , има случаи , в които хората са се качили спокойно с въдици на борда , така , че избора е ваш :)
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
dobsan

Мнение от dobsan »

Благодаря за всички отговори,днеска си купих кальф за вьдиците,че даже и полицията ме спира за проверка,защото кальфа е почти като пушка,маскировачен,но обикновенните не са достатачно дьлги.
Абе имаше маитапи,но ще се опитам да ги взема с мен,дано не ме арестуват на летището........ :D
И сьс сигурност не мога да одуша никои защото са само прьчките без макарите и кордата.
Гледаите новините след 7 април дали няма арестуван бьлгарин на летище Монтреал.........поне ще стана известен :D
Публикувай отговор