Трудов договор - какво трябва да знаем?
Трудов договор - какво трябва да знаем?
здравейте,
обръщам се към онези съфорумци, които вече имат трудов опит в Кан. Какво трябва да знае човек, когато подписва трудов дог. в Кан., и за какво трябва да внимава, в случай че работодателите му не са особено коректни и решат да се възползват от неговата неинформираност...?
Ивайло
обръщам се към онези съфорумци, които вече имат трудов опит в Кан. Какво трябва да знае човек, когато подписва трудов дог. в Кан., и за какво трябва да внимава, в случай че работодателите му не са особено коректни и решат да се възползват от неговата неинформираност...?
Ивайло
Re: Трудов договор - какво трябва да знаем?
Последно промяна от Rosi на Чет Мар 11, 2004 3:52 pm, променено общо 1 път.
Az imam dogovor s firmata v koyato rabotya ,rabotya na kontrakt ,napisani sa pravata i zadalgeniyata mi v mnogo sempal vid bez ulovki.korektni sa .Po vecheto dogovori sa na ustna ugovorka ,sistemata raboti dobre ,obiknovenno nyama izcepki ,samo edin pat byaha zabravili da mi platyat ,no se okaza choveshka greshka ,pone taka se opravdaha .
Nie sme drebni ribi za tyah ,nikoy nyama da si slogi glavata v torbata.
Nie sme drebni ribi za tyah ,nikoy nyama da si slogi glavata v torbata.
Az dogovor ne sum podpislvala.Na 2-roto interview shefa mi obisni benefit-te i mi kaza zaplatat i tova beshe.A da poluchix niakakvi dokumenti za dopulnitelnitelnite zdravni zastraxovki i tolkova . Dosega nikakvi problemi s zaplatat .Na men mi plashtat vsiaka sedmica,ama do4uvam ot pove4eto xora 4e na taix im plashtat na 2 sedmici.
Роси сега ще ти обясня ама гледай да разбереш. Аз си нямам представа от трудовото право там също както и човека който написа темата. Но в пирвия то итговор няма никаква информация, и даже звучи малко подиграватело. Виж вече врорият има някакъв смисъл. Толкова ли беше трудно да го напишеш ще първия път.Rosi написа: ... Triabva da znae6 , 4e v 99% ot slu4aite kogato zapo4ne6 rabota, takuv dogovor prosto niama ...
Какво е това пренебрежително отношение към всички околни?
Botzo ,kakvo tochno podigravatelno vidya v otgovora na Rosi,taka e v 99% ot sluchaite.Moyat dogovor naprimer ne moge da se nareche trudov ,poskoro uregda vzaimootnosheniyata mi s firmata na koyato ste izpalnyavam uslugata ,naprimer kolko ste plashtam za ekipimenta ,koyto mi davat da polzvam ,che tryabva da nosya uniforma s tehnite otlich. znaci i kolko ste mi plashtat naprimer i dr. takiva podrobnosti.
Без трудов договор работят само тия от сивата икономика, дето не плащат данъци, нямат осигуровки и т.н.Rosi написа:Triabva da znae6 , 4e v 99% ot slu4aite kogato zapo4ne6 rabota, takuv dogovor prosto niama.ivaiilo написа:
Трудов договор - какво трябва да знаем?![]()
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- Lub0
- Обратна връзка:
Трудови договори няма, освен ако не си от ВП нагоре... Получваш една писмена оферта в която са конкретните параметри, заплата, ваканция, бонус и т.н. За всичко истанало си важи закона, освен това във самата компания има написани правила които важът за всички, т.нар полиси. Ако имаш проблем с работодателя си отивъш на съд...
Такива мити работи...
Такива мити работи...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
za trudovite dogovori tryabva da se znae, 4e ne su6testvuvat. Moje bi samo max 5% ot rabotodatelite izpolzvat takiva.
Za trudovite normi:
www.cnt.gouv.qc.ca
tel v Montréal za informaciya i vuprosi: 514 873-7061
Za trudovite normi:
www.cnt.gouv.qc.ca
tel v Montréal za informaciya i vuprosi: 514 873-7061