BG ресторант в Торонто

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Аватар
bat Nicky

BG ресторант в Торонто

Мнение от bat Nicky »

Къде в Торонто може да се почувства българска атмосфера - храна, музика, обслужване.
Животът е болест, предавана по полов път и със 100% смъртоносен изход. Лекарство все още няма открито !!!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

за храната и музиката незнам ама за обслужването - в всеки суис шале или кфц :-)

майтап бе...ама не е майтап че в форум бгторонто имаше някаква обява за ресторант - беге нов отворен в гей таун на чърч и уелсли някъде.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
bat Nicky

Мнение от bat Nicky »

Аз я видях тая обява, но нещо не ми се стори в тоя ресторант да има жива музика. Може би някай от съдържателите да е българин, както имаше една друга обява за българка-управителка в някакъв италиански ресторант. Искаме с наши приятели да се почерпим в ресторант с балкански дух... ха, като казах балкански, та се сетих за теб - май ти би трябвало да си човека, който да може да прави най-добре такива консултации :wink:
Животът е болест, предавана по полов път и със 100% смъртоносен изход. Лекарство все още няма открито !!!
Enigma

Мнение от Enigma »

Az moga da preporycham r-t Madera, namirasht se na adres:
836-B Danforth Ave., Toronto ON, M4J 1L6 (Danforth i Pape)
Tel: 416 465 2653

http://maps.google.com/maps?saddr=&dadd ... onto,%20ON

Balkanski duh, kuhnia, atmosfera i...jiva muzika :)))
monny

Мнение от monny »

bat Nicky написа:Аз я видях тая обява, но нещо не ми се стори в тоя ресторант да има жива музика. :
такъв има само в софия
в торонто нема
на данфорт има механа там може да срещнеш всички български мошеници те ще ти разкажат такива неща че ще ти прозвучи като музика за твоите уши :D :D :beer: :beer:
Аватар
bat Nicky

Мнение от bat Nicky »

OK, значи сме в Мадера. Жалко, поне свестен български ресторант да имахме, а то ... македонците пак ще ни отсрамват :(
Публикувай отговор