Ни най-малкоkrimon написа:Киви, ти да не си спал на криво.Колко време издържа в тази ужасна мизерия, която описваш

огромни възможности не си спомням да съм споменавала, ама айдеdr.oh.boli написа:Не разбрах какво и е на държавата, че ти дава огромни възможности ли е проблема и това с опашатия цивилизован процес ли го постига...и как ти го постигна а не го отценяваш....не ме карай да си мисля неща, които да изкажа тук с които ще потвърдя твоето мнение на пръв поглед, за което ще се наложи да дообеснявам....
Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
Ти патето недей да обиждаш защото само може да му завиждаш какъв дансьор е.Странджата написа:Споко жълтур, готов си
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
Ми Америка :nenam:Kwon-Do написа:Алекс ,ти да не би да не си чешеш езика тука?Или какво правиш научен труд във форума?
Трябва да ти кажа ,че за мене Канада си еднаквоо лайно навсякъде,селяния и изостаналост!!!Независимо дали е Албърта ,Кебек или квото и да било там.........само митове и легенди се носят във веб пространството.
Баси....за да купиш подарък за бебе ,понеже отиваме на гости сега,трябва да загубя един час да ходя до центъра ,щото тука в квартала магазин за бебешки неща ....ще намериш ,ама на 34 Май.....А в София,като излезна на що годе голяма улица има поне три магазина........И така са със всичко ......Не изостаналост ами оттатъка..