За кого ще гласувате?
- AleksandrAI
Шъ са дзебим скоро.

Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
хъм , хъм , хъм .......!!!!
Бихте ли ми казали , коя партия в Кебек , е заложила в плана си, да работи за отделянето на провинцията от Канадската конфедерация ?
Много ще съм Ви благодарен !
Много ще съм Ви благодарен !
Re: За кого ще гласувате?
Who is Canada’s Head of State?krimon написа:как допринася Английската монархия за стабилноста на канадските институцииJim написа:И накрая да ви припомня че Канада е все още част от Британската Общност и всички канадци са верни поданици на Нейно Величество - Британската кралица Елизабет Втора. За да станеш канадски гражданин е нужно да се закълнеш във вярност към кралицата. Английската монархия има само представителни функции, но като цяло допринася за стабилността на институциите, и за спазването на конституционния ред в Канада.![]()
След ВСВ Канада е независима държава, а не колония
a. Governor General of Canada.
b. Her Majesty Queen Elizabeth II.
c. Prime Minister.
d. Lieutenant Governor.
Кримонче айде като минала теста ми дай верния отговор на този въпрос
И още нещо- като е независима канадата след ВСВ защо чак след 1982-т.е 37 след "независтимоста" канадския парламент може да променя конституцията на канала БЕЗ ОДОБРЕНИЕТО НА БРИТАНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Lub0
- Обратна връзка:
АДК не знаят за какво точно са или не са, до скоро тръбяха за отделяне, сега за по-голяма автономия, това им е проблема, че се въртят накадето духне вятъра и нямат ясна позиция по нито един сериозен въпрос...filipne написа:ADQ не са за отделяне от Канада. Те са за по-голяма автономия.Lub0 написа:Парти Кебекуа и АДК също...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
-