Dobre de батка - а ти не изхождаш ли от собствения ти неуспех? Наду ни главите за Алберта, сега против Алберта.bateto написа:Бис цялата тази простотия с Втората имиграция идва от безотговорното олигофренско отношение към другите от страна на подобни индивиди като Алека/не го приемай лично,много си ми симпатичен/ които за да изтъкнат собственният си успех и в опита си да се похвалят дават съвсем погрешна и неверна информация .Ако си забелязала те като хвалят говорят предимно за себе си и собственното си положение от което простосмъртните трябва да разбират -елате в АБ тук всичко е Ок,ако не вярвате виж те ме мен.
Аз на това все си мисля ,че не може да се нарече помагане ,а чиста проба гъделичкане по петите.
И после защо хората плачели и се връщали обратно в цивилизацията.
2-3 пъти по-висока заплатаLub0 написа:Айде пак се почна с глупостите, кажи кой ще ми даде 2-3 по-висока заплата и всеки месец ще ти давам 10% от нея, което ще ти е 2 - 3к на месец печалба в джоба...
Вярно, ничие мнение не е меродавно, НО се забелязва тенденция:bgmontreal написа: Dobre de батка - а ти не изхождаш ли от собствения ти неуспех? Наду ни главите за Алберта, сега против Алберта.
Нито твоя крах, нито успехите на Алековците са мЕродавни - едно е факт ЗАПАДА винаги е бил по-уреден от ИЗТОКА
Гадно а ??????Guinness написа:А бе Саше а да се се спреш,а!Отиде от Монтреал у крававарника и не спря да мелиш.Не разбра ли,че да се преместиш от Монтреал у Дедмонтън е все едно да се преместиш от София у Странжда-Шукар.Ако на тебе ти харесва -бъди щастлив и стига си дрънкал глупости![]()
![]()
Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
Батето не може да понесе това че други са успяли на място където той не е. Кофти, ама какво да се прави. Съдба.bateto написа:Сърви няма да отречем ,а даже ще потвърдим видяното от личен опит.
Що се отнася до цените в Едм. ...............
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
И аз съм на мнение че за да се пресели човек, пък дори и в Албърта, трябва да го направи само след като си е намерил добре платена работа предварително. Не просто да заминеш и тепърва да търсиш. Както АлександрАИ е направил. Каква да е работа навсякъде се намира и доколкото дочувам и аз, стандартът на живот с такава не е много по-различен в различните провинции предвид различните нива на цените.VorGrigorov написа: Вярно, ничие мнение не е меродавно, НО се забелязва тенденция:
таксиджия - недоволен от Едмънтън
АйТи спец - доволен от Едмънтън
Геолог - доволен от Едмънтън
Който може да си прави изводите за себе си...
Питаш дали има работа за инженери ......? - твоите приятели в Калгари - какво работят в момента а ?Kwon-Do написа:Хората напират натамм накъдето върви стадото!
А като говориме за това че има работа ,я ми кажи каква точно работа има?Има ли работа за инжинери ,IT , мед.сестри,учители,мениджери,счетоводители ?Що ли ми се струва ,че има работа за сервитиорки,бачкатори ,продавачи и разносвачи на пица......всъщност пак казвам ,не знам, ти кажи!
Освен това не каза нищо за цените на имотите.Какво става от тая гледна точка?Как са цените на детските градини в Калгари и Едмънтън?Верно ли са по 1000 $ на месец?А колко плащаш за Интернет и телефон?Дай малко инфо,защото повечето хора които отиват ,отиват по същия принципкакто са тръгнали и от България-някой нещо казал,некви легенди ,некви непроверени неща ,а после пристигат в Монреал и ...."а ,ама то не било баш така"...Да не ства същото и с "Втората имиграция" към Албърта?