ArchTyrael написа:
Знам къде се намира тоя превключвател И пак казвам, че досега в България не съм виждал такова нещо на захранването... Също както казах на тукашния компютър имам...
Арчи ето сега и на мен ми стана интересно и си гледам адаптора на компа IBM ThinkPad R50 и за моя изненада кво пише там Input 100-240V ; 1.0A-0.5A 50-60Hz; Output 16V-4.5A
Към Мр. Гийк и Ц200 Да разбирам ли в такъв случай, че ми трябва само преходник за контакта и няма да има проблем в Канада?
Bily става само с преходник в този случай. Виж в някой голям магазин за електроника. Аз намерих такъв преходник за 80 стотинки
Bily T написа:Арчи ето сега и на мен ми стана интересно и си гледам адаптора на компа IBM ThinkPad R50 и за моя изненада кво пише там Input 100-240V ; 1.0A-0.5A 50-60Hz; Output 16V-4.5A
Към Мр. Гийк и Ц200 Да разбирам ли в такъв случай, че ми трябва само преходник за контакта и няма да има проблем в Канада?
Нямаш никакви грижи. Взимай си преходника и си готов. Все пак ThinkPad е това, макар и вече китайска собственост (а може би точно заради това).