Привет,
Предварително искам да се извиня за темата, но не знаех в кой раздел да я пусна и реших тук да го сторя ако някой от модераторите желае да я премести моля да ми съобщи на лично съобщение за да мога да я следя. Благодаря предварително...
Ето и моята история,
Преди доста години, може би през 98-99 беше, си писах с 1 момиче, което живееше тогава в Канада(Мон Реал, Квебек) и бяхме доста добри приятели, но после изгубихме контакт и бих искал много ако може някой да ми помогне да се свържа с нея. ICQ номера ми е написан в профила на потребителя тук във форума, така че може ако някой има информация да ми съобщи там за по-сигурно или да и даде моят номер тя да се свърже с мен. Момичето, за което става въпрос се казва Ниа и по принцип е от Плевен до колкото си спомням, би трябвало да е на около 23-24 години понеже сме на една възраст с нея, мисля че баща и работеше някъде в консулството там(ако въобще има консулство) до колкото си спомням, но за последното не съм много сигурен. От близо година и повече ей така се сещам за нея от време на време, но не знаех как да я потърся докато една българка живееща в Канада ми съобщи за този форум и реших да опитам. Ако някой може да ми даде информация как да се свържа с нея без значение дали майл или ай си кю много ще съм благодарен.
Мерси предварително,
Поздрави Ники от София(Сливен)!