Здравейте!
Моля да споделите, ако знаете, информация за часовникари в Монреал.
Трябва ми часовникар, разбиращ какво прави, затова ви моля да ми препоръчате някой, ако имате наблюдения по въпроса.
Благодаря ви!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Там е работата, че машината е особено ценна - за мен по лични причини, а и по принцип като часовник...
Пък и проблема му е малък - циферблата му се е извъртял на около 15 градуса, което не пречи на работата му, но не е добре за мен...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
IvHaydu написа:
Там е работата, че машината е особено ценна - за мен по лични причини, а и по принцип като часовник...
Пък и проблема му е малък - циферблата му се е извъртял на около 15 градуса, което не пречи на работата му, но не е добре за мен...
Едно време като живеех в Монреал (до 2002 г.) имаше часовникар на една от пресечките на Сен Лоран, в отсечката между Шърбрук и Пин, от дясно като вървиш на север. Шефът ми беше доволен от него. Сега нямам представа дали е там, но може да пробваш.
canada2003 написа:Аз лично ползвам услугите на часовникаря в SEARS или THE BAY .
Отлична идея, благодаря!