в залата на църквата "Notre Dame des Lurdes"
adres: 640 4-th ave Verdun, на 200 m от метро Verdun
(нова раздвижена подредба на маси и столове- капацитет 500 души)
Купона мина добре....Маргинала се мота насам натам...ди джея отпра на чалга...и двамата се загушкаха и се смяха на ТНС, защо не е дошъл на купона и привикаха бгмонтреала да питат дали е вярно...децата заскачаа на дансинга и кръвта вода не става
Бой нямаше...защото на Стони, за това му плащат...сега почерпва д-р ох боли и не го боли
Добре бе,
аз само не разбрах нащия ХАЙ ЛАИВ и т.нар. ЕЛИТ.
Как може награда на томбола да дадеш отстъпка от цената на твоята услуга при условие че спечелилия наградата си купи къща от теб? Що за смехория е това.
Ами другата награда "правна консултациа на стойност 150$, ЗА не повече от 10 МИНУТИ" Значи наградата 10 минути мохабед, който не знай що струвал 150$.
Какъв е този юрист бе майка, това прави 900$ на час и 7200$ на ден и 36000$ седмична заплата, и 1 728 000$ годишна заплата. Ега си юриста, Джони Кокрън ли е тва кой?
И си викам (щото аз спечелих една награда ма друга), колко е жалко обществото ни ако нашите хай лайф личности тук когато се рекламират не могат да дадат 25$ за едно мп3 плеърче например или едно кило марули, квото и да е което може да го пипнеш и пр... мои мисли.
Айде хаирлия, следващия път аз бедния ще взема една награда дето поне спечелилия ще може да си я ползва