Firmi za izgotviane na dokumenti za Quebec

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Velin

Firmi za izgotviane na dokumenti za Quebec

Мнение от Velin »

Mnogo vi molia ,ako niakoi e izpolzval uslugite na firma za izgotviane na dokumentite za Quebec ,neka da suobsti niakakvi koordinati za vruska.
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Какво точно имаш предвид изготвяне на документите? Фирмата да ти попълни формулярите или просто да направиш преводи на необходимите документи?
Ако е второто имам координати на Алма Консулт ООД, Граф Игнатиев 35, тел: 987-60-61 и мога да кажа, че съм доволна
Аватар
balbi

Re: Firmi za izgotviane na dokumenti za Quebec

Мнение от balbi »

Velin написа:Mnogo vi molia ,ako niakoi e izpolzval uslugite na firma za izgotviane na dokumentite za Quebec ,neka da suobsti niakakvi koordinati za vruska.
Za koj grad stava duma?!
Sofia?
varna?
Ili za teb razstoyaniyata ne sa problem;-)
nikolovjordann

Мнение от nikolovjordann »

zdrwej az ima predwid adwokat s kojto az minah procedurat no samo ako iskate, zashto povecheto sa na mnenie che niam smisul taka che
Аватар
sergarion
Обратна връзка:

Мнение от sergarion »

Виж сега,след като съм стигнал до интервю мога да ти кажа че и аз вече мога да съм консултант по тези въпроси. :lol: Искам да кажа че е толкова просто че всеки може да го направи и сам.А в Жана Е ми искаха към 500 $ затова което и сам направих и по-добре от тях. :) :wink:
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

Значи това е тема, на която едва ли ще получиш много отговори - тук почти всички си подготвят документите сами и си ги придвижват - и обикновено се справят по-добре, от която и да е фирма посредник или адвокат, просто защото на вълка му е дебел врата, защото сам си върши работата.
Ако искаш съдействие за попълването на документите ще го получиш безплатно тук - просто, ако не можеш да попълниш два-три формуляра за собствената си история сам, какво ще правиш тук като на всеки две крачки ще трябва да попълваш нещо.....
Отвори на сайта на портала и погледни статиите за кандидатстване - пък прецени дали имаш нужда от адвокат за да напише какви са ти имената, адреса, какво си учил и какво си работил по формулярите.
Аватар
bijou

Мнение от bijou »

Po-dobre xvani nqkoi koito znae frenski .V Plovdiv populvaxa formulqri za 10lv ob6to na dvamata.A ina4e i nie se pooparixme ot Jana E.Taq jena nqma naqjdane!To biva bivaaa,ama ne e lud toq deto qde banicata a onq deto mu q dava!V kraina smetka si vzexme dokumentite navreme ot neq,no za malko ne si izqde boq neinata kojica!
Заключено