Firmi za izgotviane na dokumenti za Quebec
Firmi za izgotviane na dokumenti za Quebec
Mnogo vi molia ,ako niakoi e izpolzval uslugite na firma za izgotviane na dokumentite za Quebec ,neka da suobsti niakakvi koordinati za vruska.
Re: Firmi za izgotviane na dokumenti za Quebec
Za koj grad stava duma?!Velin написа:Mnogo vi molia ,ako niakoi e izpolzval uslugite na firma za izgotviane na dokumentite za Quebec ,neka da suobsti niakakvi koordinati za vruska.
Sofia?
varna?
Ili za teb razstoyaniyata ne sa problem;-)
-
- fe_ya
- Ефирна
- Обратна връзка:
Значи това е тема, на която едва ли ще получиш много отговори - тук почти всички си подготвят документите сами и си ги придвижват - и обикновено се справят по-добре, от която и да е фирма посредник или адвокат, просто защото на вълка му е дебел врата, защото сам си върши работата.
Ако искаш съдействие за попълването на документите ще го получиш безплатно тук - просто, ако не можеш да попълниш два-три формуляра за собствената си история сам, какво ще правиш тук като на всеки две крачки ще трябва да попълваш нещо.....
Отвори на сайта на портала и погледни статиите за кандидатстване - пък прецени дали имаш нужда от адвокат за да напише какви са ти имената, адреса, какво си учил и какво си работил по формулярите.
Ако искаш съдействие за попълването на документите ще го получиш безплатно тук - просто, ако не можеш да попълниш два-три формуляра за собствената си история сам, какво ще правиш тук като на всеки две крачки ще трябва да попълваш нещо.....
Отвори на сайта на портала и погледни статиите за кандидатстване - пък прецени дали имаш нужда от адвокат за да напише какви са ти имената, адреса, какво си учил и какво си работил по формулярите.
Po-dobre xvani nqkoi koito znae frenski .V Plovdiv populvaxa formulqri za 10lv ob6to na dvamata.A ina4e i nie se pooparixme ot Jana E.Taq jena nqma naqjdane!To biva bivaaa,ama ne e lud toq deto qde banicata a onq deto mu q dava!V kraina smetka si vzexme dokumentite navreme ot neq,no za malko ne si izqde boq neinata kojica!