Как се ходи в Куба?
Как се ходи в Куба? Не знам, но знам как се излиза от Куба -- със саморъчно направени лодки, надуваеми дюшеци и т.н., посред нощ и избягвайки гладните акули. Не съм от типа дето се присъединяват към бойкоти и ембарга, ама аз там не бих стъпил. Не виждам как бих могъл да прекарам приятно, знаейки че всички около мен са затворници на един крастав политически строй. Де да знам, на някои паметта им или е къса, или са били от "специалните", или им харесва да се правят на голямата работа с бакшиши от един долар.
Как не ви е срам!
Пу!
Как не ви е срам!
Пу!
Ako ne hodime nie tam kubincite shte sa oshte po-zle - samo purite shte im ostanat, ne zabravqi che turistite vlivat pari v durzavata im. Puk da ne govorq za kubinkite, te gorkite ne znam ko sha pravatMarto написа:Как се ходи в Куба? Не знам, но знам как се излиза от Куба -- със саморъчно направени лодки, надуваеми дюшеци и т.н., посред нощ и избягвайки гладните акули. Не съм от типа дето се присъединяват към бойкоти и ембарга, ама аз там не бих стъпил. Не виждам как бих могъл да прекарам приятно, знаейки че всички около мен са затворници на един крастав политически строй. Де да знам, на някои паметта им или е къса, или са били от "специалните", или им харесва да се правят на голямата работа с бакшиши от един долар.
Как не ви е срам!
Пу!

"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
V.Frankl (1962)
при положение че заплатата им е 20$ , то тогава нашия долар си е направо манна небеснаMarto написа: Де да знам, на някои паметта им или е къса, или са били от "специалните", или им харесва да се правят на голямата работа с бакшиши от един долар.
Как не ви е срам!
Пу!

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
ооо, да бе, знаеш ли къде отиват тез пари? май последното нещо е за подобряване на живота на средния кубинец. А кубинките са лесни, дигат краката на някой заблеял се кандаец или американец и изкара прехраната за 6 месеца напредagaton написа: ... ne zabravqi che turistite vlivat pari v durzavata im. Puk da ne govorq za kubinkite, te gorkite ne znam ko sha pravat

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!