Как се ходи в Куба?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Tи удари ли ваксината? Или както вика Любо ще разчиташ на "добрите" хигиенни условия :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Как се ходи в Куба? Не знам, но знам как се излиза от Куба -- със саморъчно направени лодки, надуваеми дюшеци и т.н., посред нощ и избягвайки гладните акули. Не съм от типа дето се присъединяват към бойкоти и ембарга, ама аз там не бих стъпил. Не виждам как бих могъл да прекарам приятно, знаейки че всички около мен са затворници на един крастав политически строй. Де да знам, на някои паметта им или е къса, или са били от "специалните", или им харесва да се правят на голямата работа с бакшиши от един долар.

Как не ви е срам!

Пу!
speedy

Мнение от speedy »

Е сега какво, мислиш че ще тръгна да се оправдавам ли? Ами не ме е срам - дебелокож съм.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

А аз съм нежна натура :rotfl:
Аватар
agaton

Мнение от agaton »

Marto написа:Как се ходи в Куба? Не знам, но знам как се излиза от Куба -- със саморъчно направени лодки, надуваеми дюшеци и т.н., посред нощ и избягвайки гладните акули. Не съм от типа дето се присъединяват към бойкоти и ембарга, ама аз там не бих стъпил. Не виждам как бих могъл да прекарам приятно, знаейки че всички около мен са затворници на един крастав политически строй. Де да знам, на някои паметта им или е къса, или са били от "специалните", или им харесва да се правят на голямата работа с бакшиши от един долар.

Как не ви е срам!

Пу!
Ako ne hodime nie tam kubincite shte sa oshte po-zle - samo purite shte im ostanat, ne zabravqi che turistite vlivat pari v durzavata im. Puk da ne govorq za kubinkite, te gorkite ne znam ko sha pravat :)
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Marto написа: Де да знам, на някои паметта им или е къса, или са били от "специалните", или им харесва да се правят на голямата работа с бакшиши от един долар.

Как не ви е срам!

Пу!
при положение че заплатата им е 20$ , то тогава нашия долар си е направо манна небесна :) Все пак е гадно де, да гледаш как те гледат постоянно в ръцете с надежда, някак си се чусстваш некомфортно :roll:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

agaton написа: ... ne zabravqi che turistite vlivat pari v durzavata im. Puk da ne govorq za kubinkite, te gorkite ne znam ko sha pravat :)
ооо, да бе, знаеш ли къде отиват тез пари? май последното нещо е за подобряване на живота на средния кубинец. А кубинките са лесни, дигат краката на някой заблеял се кандаец или американец и изкара прехраната за 6 месеца напред :)
Заключено