S toku-shto polu4ena carte de resident permanent ...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
mikre

S toku-shto polu4ena carte de resident permanent ...

Мнение от mikre »

Zdravejte,
Imam takyv vypros: s toku shto polu4ena carte de resident permanent moze li da se izleze ot Ca / Monteral/ s cel pytuvane do Bg i posle kak se izliza ot Bg? Nalaga se poradi skoropostizna kon4ina na roditel da pytuvam do Bg. No ne sym najsno dali tova njama da povlijae na statuta mi kato resident permanent i posle, kato se vryshtam ot Bg, dali njama da mi iskat pak visa ili neshto podobno. Speshno se nuzdaja ot kompetenten otgovor i vi blagodarja predvaritelno!
Аватар
Koko

Re: S toku-shto polu4ena carte de resident permanent ...

Мнение от Koko »

mikre написа:Zdravejte,
Imam takyv vypros: s toku shto polu4ena carte de resident permanent moze li da se izleze ot Ca / Monteral/ s cel pytuvane do Bg i posle kak se izliza ot Bg? Nalaga se poradi skoropostizna kon4ina na roditel da pytuvam do Bg. No ne sym najsno dali tova njama da povlijae na statuta mi kato resident permanent i posle, kato se vryshtam ot Bg, dali njama da mi iskat pak visa ili neshto podobno. Speshno se nuzdaja ot kompetenten otgovor i vi blagodarja predvaritelno!
Пътува се с българския ти задграничен паспорт и канадската ти перманент резидент карта - това няма да повлияе на статута ти в Канада, нито е нужно да се вади каквато и да е виза.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
compaq

Мнение от compaq »

Напълно потвърждавам казаното от Коко. На влизане и излизане от БГ се показва българския задграничен паспорт /за всеки случай в БГ си вземи и личната карта/, а на канадските власти им е достатъчна резидентската карта (след като имаш нея, виза не ти трябва).

Успех!
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Па да, поне така беше преди ...
:beer: :beer: :beer:
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

Резидентската карта ти е нужна за влизане в Канада. Навсякъде другаде пътуваш с БГ паспорта и си БГ гражданин. Това е ситуацията.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Svilko написа:Резидентската карта ти е нужна за влизане в Канада. Навсякъде другаде пътуваш с БГ паспорта и си БГ гражданин. Това е ситуацията.
А, не е така, как ше влезе в САЩ с БГ паспорта например?
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

Ми как? Като има вътре необходимата виза за USA. Която виза си е пак в паспорта нали? PR ще му е нужен на границата при влизане в Канада.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Е да ма тва не го спомена по-горе и хората ше решат че е се 1 дали влизаш в САЩ с канадски или български паспорт.
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

Че кой е споменавал досега в темата за канадски паспорт. Човека каза че има PR, който е получен наскоро. Още доста време ще мине докато се сдобие с паспорт :) Ама живот и здраве и това ще стане.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Важи.
Човека да не се коси въобще.
Заключено