Проблеми с пренасяне на CD-та ?
Проблеми с пренасяне на CD-та ?
Здравейте! Някой да е имал проблеми с пренасянето от София до Монтреал на CD-та ??? Бройката не е малка...става въпрос за около 60 лицензирани български филма + около 100 пиратки (предимно DVD-та с концерти, малко PM3, документални филми, няколко програми и помощни средства за изучаване на френски и английски).
Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!
Ами, къв проблем да имаш?
& аз като идвах насам за пръв път си мислех че тука сичко е по книгата ма не е.
Тия са по-големи крадци от сички останали.
Тука ме научиха че колкото по-голяма е компанията толкова повече трябвало да се краде от нея щото била прекалено богата ( под компания може да се разбира и най-голямата компания - държавата -:) )
Айде носи насам та и ние да погледаме малко ...

& аз като идвах насам за пръв път си мислех че тука сичко е по книгата ма не е.
Тия са по-големи крадци от сички останали.
Тука ме научиха че колкото по-голяма е компанията толкова повече трябвало да се краде от нея щото била прекалено богата ( под компания може да се разбира и най-голямата компания - държавата -:) )
Айде носи насам та и ние да погледаме малко ...

- ndimitrov73
Marginal39 написа:...Тука ме научиха че колкото по-голяма е компанията толкова повече трябвало да се краде от нея щото била прекалено богата ( под компания може да се разбира и най-голямата компания - държавата -:) )...
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
V.Frankl (1962)
Ше забравиш.IFF написа:А как стои въпроса с един твърд диск с USB,ще работи ли на РС в Канада,чувам че тока е различен?
Тока на USB-то е еднакъв насякаде, дори и в Уганда, тва е стандарт.
А ако те притеснява тока тука да ти светна че тука сички компютри имат на захранването превключвател за 110 или 220 волта.
Айде успех.