заминаване?
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Ееега ти! Само некой да ми каже как е женското на кавал, че да мога и аз да се определя....
Изтрезняхте ли, бе хора? Навън слънце грее, птички не знам дали пеят, щото съм със слушалки и музиката ми дъни в ушите...
Специално за създалия темата (като пропускам как ни нарече!) - ти какво искаш да ти отговори някой, при положение че задаваш въпроси, чиито отговори можеш да намериш само ако прочетеш всички архиви на форума от създаването му, та и от преди това!
Да не говорим, че опираме до нещо твърде субективно!
А след създалата се жизнерадостна обстановка на няколко страници тук (то напоследък е рядкост - забележете, че никой не нарече питащия лузър, смотльо и т.н.!) можеш да си правиш изводите - как е?
Човек, ако е оправен и кадърен, и на Луната да го качиш - пак ще прокопса.
Иначе мерси за темата!
Така разбрах, че китаеца харесва жълтото!
Изтрезняхте ли, бе хора? Навън слънце грее, птички не знам дали пеят, щото съм със слушалки и музиката ми дъни в ушите...
Специално за създалия темата (като пропускам как ни нарече!) - ти какво искаш да ти отговори някой, при положение че задаваш въпроси, чиито отговори можеш да намериш само ако прочетеш всички архиви на форума от създаването му, та и от преди това!
Да не говорим, че опираме до нещо твърде субективно!
А след създалата се жизнерадостна обстановка на няколко страници тук (то напоследък е рядкост - забележете, че никой не нарече питащия лузър, смотльо и т.н.!) можеш да си правиш изводите - как е?
Човек, ако е оправен и кадърен, и на Луната да го качиш - пак ще прокопса.
Иначе мерси за темата!
Така разбрах, че китаеца харесва жълтото!
Представителна извадка тип "паплач"

-
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка: