Произнася се : Кава(е)лие!
И си е талига!
Както и всичките производни на туй купе като Понтияк Сънфайр.
Сори Ивет, ама там се гони по-ниската цена!
Иначе е лъскаво!
Мисля че след като сега се колебаеш дали да почнеш процедурата по сле ше се колебаеш дали да не се върнеш в БГ.
Иначе тук има курсове и кво ли не, само човек да има желание да направи нещо ( или да развали, според настройката ).
Айде успех -:)
Ми то и аз си спомням(трудно) като се чудех как може тия простаци от Виена да ме питат колко пари имам та да ми отговорят колко струва процедурата. . Ма ето вече сме тука от 5 години почти. И хубавото е повече.Абе живот като на кино.Ама то зависи какво гледаш.Айде чао и късмет с процедурата!
Marginal39 написа:Chevrolet е нещо като Москвич по времето на комунизма.
Бе то те са извадили некакви модели Монте Карло И ХХР и разни други(Ще земат да кръстят Хамера шевролет.) неща ама те какво общо имат с Шевролет не знам. А да!
продавт шапки с надпис Шевролет.
Верно , че най-после успяха да направят камьон, които да прилича(Много от високо) на Додж.
А бе nemos !
Ти да не пишеш на български на латински?
Недей му мисли толкоз!
Нии всички ако му бехме мислили толкоз сега да сме направили "дружество за приятелство с кебекарския народ в БГ" и да се събираме всеки месец на разпивки(пардон разпявки) на които да обесняваме колко е добре в Квебек(може би понеже не сме там) и колко е зле в БГ(може би понеже сме там).А сега обесняваме колко е добре в БГ(може би понеже не сме там) и колко е зле в Квебек(може би понеже сме там).
Това е по български!
Пиши едно писмо до Виена на кирилица и ако не разберат значи са много прости. Ще им пишеш второ писмо (тоз път на френски) и ще ги обвимиш , че не отбират от мултикултуризъм(Аве Кримон, туй с халтурата тъй ли беши?).
наздраве докторе!
Ама гледам го този nemos - нема да тръгне!
Той и тъй си е кръстил темата - "Заминаване!"
Що я не кръсти: "Пристигане!", а то и тук живеят хора ,макар и кебекари, а и малко българи има за цвят.
И живея бързо!
Последно промяна от chinois на Съб Фев 24, 2007 11:12 pm, променено общо 1 път.
Цвета не е разположен тук равно пропорционално по минало-близко-нашенски ...разполага се по един друг принцип, който на мен ми харесва, въпреки, че съм тъмен балкански субект
От няколко месеца се опитвм да намаля скоростта на времето..та ти като живееш бързо, как минава то, за теб, относително де
dr.oh.boli написа:Цвета не е разположен тук равно пропорционално по минало-близко-нашенски ...разполага се по един друг принцип, който на мен ми харесва, въпреки, че съм тъмен балкански субект
От няколко месеца се опитвм да намаля скоростта на времето..та ти като живееш бързо, как минава то, за теб, относително де
Ми вчера докато се наведа да взема охлюва , той се шмугна в храстите!
Тогаз най приятелски ти казвам:
ДГД!
Ми това със скороста зависи от другите! Ако те намалят, а ти бързаш пак не става!
Абе като едно време у бг:
"Където народа - там и ние!"