заминаване?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Публикувай отговор
Странджата

Мнение от Странджата »

Elinke,а ти за майката природа помисли и таз прахосмуха4ка на петрол смени!
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Странджата написа:Elinke,а ти за майката природа помисли и таз прахосмуха4ка на петрол смени!
Бе верно че съм гениална, ама това не го разбра!
кажи го на френски, моля :lol:
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
chinois

Мнение от chinois »

бързата корекция е най добрата реакция.
Ех , моята кола е такава. Превърта гуми де, ама не и е туй в стила.Нейния стил е като караш със 120 и трябва да задминеш някои и натиснеш да направиш 170.
Аз мразя ефтини талиги . Карал съм трабант и си го харесвах , но се промених с времето.
Та то в сравнение с бавареца, зависи за кои баварец говориш.
А ето специялно за Екимка:
Изображение
Силуета е жесток.
Сега новото купе пт 2007 не го харесвам толко. МАй догодина ще минавам на Додж чарджер или Крайслер Пасифика.
Ама къде ще се засечем по трасето - ТИ НЕ МОЖЕШ МА СТИГНА. :lol:
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Ееее - да не се гонимЕ, та да не се стигнемЕ (виж колко правилно се изразявам!)
Ма ако кажеш - да ме повозиш малко? По принцип не си падам по американските коли...Ма не ме питайте що - така съм решила!
Бих ви поздравила с една песен, ама тия тъпаци с техните авторски права разгониха фамилията на ютубе :lol:
Тежък канадски живот!
Бе вие мразите ли зимата?
На мен тази година колата на 2 пъти ми се хлъзна - оживех и нема поражения! 365 дена не мога да свикна с тоя автоматик!
Изображение
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

За китаеца - мисли къде ще се бегаме, като имаш предвид следното:
аз се подвизавам по петнайска сюд, после за малко съм на двайска и напускам веднага вдесно.
Оф, тамън се отвори интересна тема и требва да готвя...Гостите ще дойдат жадни и гладни!
Изображение
chinois

Мнение от chinois »

Немаш грижи - когат кажеш!
Ма кат са фаниме кво ша са правиме?(И аз мишем правилно кат требва!)
С автоматика свикнах лесно.
А инак каква американска кола. Концепцията от Митсубиши(гат го купиха). Двигателя също и го правят в онзи бразилски завод с двигателите на бмв. Само много ме боли че продадоха целия завод за събиране на дерипаска(У русия и след туй ще я правят във волга) Тя няма да стане по-грозна от туй, ама някак обидно ми е .
аз гилан по 20 ама само до 55 на дорвал.
Се ще се засечеме , щото такъв пропуск бива ли?
Айде лека и приятна вечер.
Странджата

Мнение от Странджата »

протект ла натюр!
chinois

Мнение от chinois »

Кажи бе !
Кжи кво караш!
Да знам с кого да се юркам!
Големо и черно!
мен ми звучи като линколн континентал!
Аватар
JoroF

Re: заминаване?

Мнение от JoroF »

nemos написа:Колебая се дали да започна процедурата по емиграция.Сигурен съм че пристигайки в Канада стандарта ми на живот ще бъде доста по лош отколкото е тук защото знам слабо френски и това което работя тук там няма да мога да работя.Итересува ме как са хората там, има ли някакви професинални курсове за да започна по лесно работа, какво е заплащането и с каква заплата мога да наема / или купя/ апартамент, кола и т.н.Въобще ако не си някакъв гений можеш ли там да живееш добре?
a be ia sedi si tam kadeto si i ne se zanimavai s gluposti
THE LAST LINE OF DEFENSE
chinois

Мнение от chinois »

Абе странджа!
стига с тая натура бе!
аз сабирам хартиите в един зелен сак и ги хвърлям дет трябва!
Странджата

Мнение от Странджата »

абе , като ти свьрши оризовата хартия , гуми ще лапаш :lol: Ае стига , 4е 4овека ше заебе процедурата :cry:
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Бегай, бегай! А аз на работа си мия кофичката от киселото млекце преди да си я метна в зеленото пание! :lol:
Изображение
Странджата

Мнение от Странджата »

ееей , това екип4е от кисело млеко ли е? Ина4е браво за рециклажа , ама земи си един по-мальк автомобил и икономиите инвестирай в iop!
chinois

Мнение от chinois »

Странджа бе!
Не закачай убвата жена бе!
И не приказвай за убавата й кола!
Аз последния път като карах един шевролет кавалер (Това ми наеха от сервиза, казаха , ще ще е поне импала или 300 и аз цвилнах щото досега не съм карал 300 на крайслер) по магистралата ми изпаднаха 2 пломби и им казаш , че ако пак им дам кола а те ми наемат каруца , ще се съдиме. Зеха си бележка хората и следващия път беше малибу(бива, ма много грозно нещо).
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

chinois написа: Аз последния път като карах един шевролет кавалер (Това ми наеха от сервиза, казаха , ще ще е поне импала или 300 и аз цвилнах щото досега не съм карал 300 на крайслер) по магистралата ми изпаднаха 2 пломби и им казаш , че ако пак им дам кола а те ми наемат каруца , ще се съдиме. Зеха си бележка хората и следващия път беше малибу(бива, ма много грозно нещо).
Безобразие! Безобразие! Безобразие! Така да говориш за най-скъпата на сърцето ми кола! И е кавалиер, а не кавалер! Ти като си куцузлия и ти изпадат болтовете по магистралите, колата кво е виновна, а? Аз 7 години си я търкалях по софийските улици и проблем не съм имала. И от тогава ми стана любима. :lol: Обаче с си признавам, че последните модели не струват. Обаче пък остава проблема с Шевролет - нема да ги обиждаш! Много яки модели имат! Амаха! Какво безобразие! :lol: И сега съм със шевролет и като си купувам нова, пак ще си купя шевролет.
Let it go...
Публикувай отговор