Възможно ли е?
Възможно ли е?
Възможно ли е при подаването на документите за виза да се смени водещия кандидат?
Re: Възможно ли е?
Доколкото знам - не. Пък и за какво е нужно?ralitop написа:Възможно ли е при подаването на документите за виза да се смени водещия кандидат?
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Явно става дума за планове за неедновременно заминаване и невъзможността придружаващия кандидат да влезе в Канада пръв и без основния кандидат.
Не става тая дето сте я замислили. Който иска да има правото да влиза пръв и сам, да си заслужи това право изнасяйки на гърба си основната тежест на процедурата за селекция.
Не става тая дето сте я замислили. Който иска да има правото да влиза пръв и сам, да си заслужи това право изнасяйки на гърба си основната тежест на процедурата за селекция.

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Re: Възможно ли е?
НЕ ... !ralitop написа:Възможно ли е при подаването на документите за виза да се смени водещия кандидат?