Vancouver -Sofia?
Vancouver -Sofia?
Zdraveite ,planuvam da putuvam do Sofia tova liato -sredata na July po tochno.Bileta ,koioto mi predlaga bulgarkata ,koiato prodava bileti e 1800ca,imateli dr. varianti v ,koioto sumata da e po normalna.Tuk gledah cenite na Zoom.com,do London izliza okolo $400,+nostuvka okolo 150+bileta do Sofia s BG air,koioto e 950 lv.
Vskiakakvi idei sa dobre doshli
blagodaria predvaritelno:)
Vskiakakvi idei sa dobre doshli
blagodaria predvaritelno:)
- hullboy
- Изгонен от форума
Imame ako se premestish na iztok pri nas moze da stane i na polovina.bulgarkata ,koiato prodava bileti e 1800 cad, imate li dr.varianti?

Hullboy kato vi govori che biletite do Bg, do Karibite sa vi skapi ne vjarvate.
Osven biletite ste pribavjache i kastite sa vi skapi i ako ne pravite 3 pati poveche pari v BC v koeto dalboko se samnjavam ste ima oste dalgo da pitate dali ima drugi varianti.

I za kasta ima drug variant. Na palatka ili v karavana.

Мъжът ми ще лети по същото време от Монреал за 1600 долара с Луфтханза.За същото време имаше и билети с чехите за около 1500. Много са скъпи билетите тая година
С коя авиокомпания ви предлагат тая цена?

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
- hullboy
- Изгонен от форума
Nie ne se zajazdame. prosto spodeljam.
Za da bada max. polezen ste ti kaza che tozi variant s London e opasen.
prichini:
- bagaz do 23 kg vmesto 2 pati poveche.
- na razlichni letista se katsa i izlita ( ima razstojani 50 - 100 km do letiste plus razhodi za pridvizvane
- tsena na prespivane (hotel)
- ako iztarvesh poleta gori tselia bilet ( po evtin e no tova e uslovieto )
- ako ot London do Bg e chartaren polet ne moze da bade za poveche ot 2 sedmitsi v BG svarzan e s vakantsii na turisti otvivast v BG.
Kato smetnesh vsichko ne e po evtino
Za da bada max. polezen ste ti kaza che tozi variant s London e opasen.
prichini:
- bagaz do 23 kg vmesto 2 pati poveche.
- na razlichni letista se katsa i izlita ( ima razstojani 50 - 100 km do letiste plus razhodi za pridvizvane
- tsena na prespivane (hotel)
- ako iztarvesh poleta gori tselia bilet ( po evtin e no tova e uslovieto )
- ako ot London do Bg e chartaren polet ne moze da bade za poveche ot 2 sedmitsi v BG svarzan e s vakantsii na turisti otvivast v BG.
Kato smetnesh vsichko ne e po evtino
Zoom за пръв път ги чувам. 
Друг вариант е да се проверят самите сайтове на авиокомпаниите. Цените могат и да се окажат по добри от тези на агентките.
Една приятелка наскоро ми каза че си е купила изгодни билети през Експедия, но аз не съм го проверявала лично.

Друг вариант е да се проверят самите сайтове на авиокомпаниите. Цените могат и да се окажат по добри от тези на агентките.
Една приятелка наскоро ми каза че си е купила изгодни билети през Експедия, но аз не съм го проверявала лично.
Радой Ралин
Радой Ралин
http://www.flyzoom.com/
moje da gi vidish tuk,
sega ste se porovia oste ,moje da izkochi nesto za 1000$
moje da gi vidish tuk,

Надя /любимото ми женско имеnadiaK. написа:http://www.flyzoom.com/
moje da gi vidish tuk,

Погледни и на www.wizzair.com ако искаш супер тънко да минеш от Лондон до Сф, ама там са различни летища и става сложно.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Къде зяпаш бре Ира, иди на сайта на луфтханза, виж че билетите за юни и юли са по 1135$ Монреал-София и обратноIRA написа:Мъжът ми ще лети по същото време от Монреал за 1600 долара с Луфтханза.За същото време имаше и билети с чехите за около 1500. Много са скъпи билетите тая годинаС коя авиокомпания ви предлагат тая цена?

Проблемът е, че за БА в този случай не си пътник от Ванкувър то София, а от Ванкувър до Лондон и жена с малко дете ще трябва да си вземе целия багаж, да го мъкне oтново за "check-in", ако не и към хотел. А закъснееш ли за полета Лондон-София, проблемът си остава за пътника. Същата история като с чартърните полети, само че не сменяш летището. А в цената включи ли и таксите?sasho71 написа:www.ba.com , това са Бритиш , оттам си купуваш онлайн билет до Лондон, който излиза около 970$, след което те ти пращат веднага е-тикет. После пак влизаш в сайта и си купуваш за Лондон-Сф , който винаги е 150лири, демек 300$. Общо ти излиза 1270$ и си свиркаш, дори и да ти се наложи едно спане в Лондон, то има добри хотелчета за по 50 лири...
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Сашо, той ще лети края на юли, конструктивната отпуска. Цените на сайта на луфтханза са същите на неговите дати. Проверих.sasho71 написа:Къде зяпаш бре Ира, иди на сайта на луфтханза, виж че билетите за юни и юли са по 1135$ Монреал-София и обратноIRA написа:Мъжът ми ще лети по същото време от Монреал за 1600 долара с Луфтханза.За същото време имаше и билети с чехите за около 1500. Много са скъпи билетите тая годинаС коя авиокомпания ви предлагат тая цена?
Пак напълнихте гушата на някоя агентка значи

С тия фиксирани отпуски е много тъпо. Всичко се юрва да пътуева тогава.
Радой Ралин
Радой Ралин
да, това е с таксите. Иначе къф е проблема , взимаш си куфара, със шатъла до хотела, после разглеждаш цял ден Лондон, щото полета ти пристига 6-7 сутринта, и на другия ден си хващаш редовния полет в 8.30 сутринта за Сф. Не виждам никакъв проблем, с изкл. на кръстосания курс дето ще ти хакнат за втория билет, не се знае колко дървен ще е за лирата.speedy написа:Проблемът е, че за БА в този случай не си пътник от Ванкувър то София, а от Ванкувър до Лондон и жена с малко дете ще трябва да си вземе целия багаж, да го мъкне oтново за "check-in", ако не и към хотел. А закъснееш ли за полета Лондон-София, проблемът си остава за пътника. Същата история като с чартърните полети, само че не сменяш летището. А в цената включи ли и таксите?sasho71 написа:www.ba.com , това са Бритиш , оттам си купуваш онлайн билет до Лондон, който излиза около 970$, след което те ти пращат веднага е-тикет. После пак влизаш в сайта и си купуваш за Лондон-Сф , който винаги е 150лири, демек 300$. Общо ти излиза 1270$ и си свиркаш, дори и да ти се наложи едно спане в Лондон, то има добри хотелчета за по 50 лири...