За данъците, има ли разлика EasyTax и ...
За данъците, има ли разлика EasyTax и ...
А бе идва си сезона на данъците и се чудя има ли някаква разлика според вас между това 30$ за QuickTax програма с която да си направиш данъците на 5 семейства и май имаше нещо за беднитте че ако си с под 25 000 на година на човек може и на 1000 да се направят с програмата или да се иде на счетоводител.
Аз пробвах и двете и открих че второто ми отнема доста повече време и нерядко и повече пари.Даже веднъж и бях при един счетоводител който все ми се репчеше Агоп ли се казваше ... забравих. Кажете според вас ще изтърва ли нещо ако изпозлвам програмата. аз съм работник и немам много сложно счетоводство.
Аз пробвах и двете и открих че второто ми отнема доста повече време и нерядко и повече пари.Даже веднъж и бях при един счетоводител който все ми се репчеше Агоп ли се казваше ... забравих. Кажете според вас ще изтърва ли нещо ако изпозлвам програмата. аз съм работник и немам много сложно счетоводство.
ааа да малко офф топик ама вижте това в тази връзка.
в САЩ вече има спечелени дела от хора които са отказали да плащат данък доход поради това че досега не е представен закон черно на бяло задължаващ плащането му
възможно ли е това. във филма юристи и адвокати от големи юридически групировки твърдят че данък доход за частни лица е против америкаската конституция

http://video.google.ca/videoplay?docid= ... to+fascism
в САЩ вече има спечелени дела от хора които са отказали да плащат данък доход поради това че досега не е представен закон черно на бяло задължаващ плащането му

http://video.google.ca/videoplay?docid= ... to+fascism
Re: За данъците, има ли разлика EasyTax и ...
Ако не си съвсем зле с един от двата езика (френски или английски) и имаш калкулатор, не би следвало да ти отнеме повече от 2 часа първата година и повече от час през следващите години като си го правил вече. Това едва ли е повече от времето да се замъкнеш на счетоводител или да домъкнеш и инсталираш въпросната програма. Този вариант не е за хора с много и разнообразни доходи, ама ти самия твърдиш че това не е твоя случай.Flagellum Dei написа:А бе идва си сезона на данъците и се чудя има ли някаква разлика според вас между това 30$ за QuickTax програма с която да си направиш данъците на 5 семейства и май имаше нещо за беднитте че ако си с под 25 000 на година на човек може и на 1000 да се направят с програмата или да се иде на счетоводител.
30 долара са бутилка уиски и мезето докато ги попълваш.

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
vaprosa e dali znaesh kakvo da slojish v deklaraciata i kade, naprimer az minalata godina shtiah da propusna okolo 200 dolara i slava bogu si zanesoh deklaraciata za konsultacia pri taksist toi se motae i spori tuk vav foruma vze mi 50tina dolara i si spestih 150. Horata predi men sashto biaha s napraveni deklaracii i tai kato niamashe promeni ne platiha nishto.
Taka che ne e zle da si napravite deklaraciite i da potarsite konsultacia tai kato ili shte specelite ili nishto niama da platite.
ne znam kak sa vsicki taksisti no se pazarete nali sa vashite pari.
Taka che ne e zle da si napravite deklaraciite i da potarsite konsultacia tai kato ili shte specelite ili nishto niama da platite.
ne znam kak sa vsicki taksisti no se pazarete nali sa vashite pari.

quicktaxweb.ca
Ако си под 20к е безплатно, ако си над е 20$ (ако не са вдигнали цената).
Пази ти данните (име, адрес, син номер, семеен статут, депендантс и т.н.) за следващата година.
Можеш да си принтираш декларацията и да я пратиш по пощата или да я пратиш електронно.
Ако си под 20к е безплатно, ако си над е 20$ (ако не са вдигнали цената).
Пази ти данните (име, адрес, син номер, семеен статут, депендантс и т.н.) за следващата година.
Можеш да си принтираш декларацията и да я пратиш по пощата или да я пратиш електронно.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
- bgmontreal
- Обратна връзка:
Flagellum Dei написа:А бе идва си сезона на данъците и се чудя има ли някаква разлика според вас между това 30$ за QuickTax програма с която да си направиш данъците на 5 семейства и май имаше нещо за беднитте че ако си с под 25 000 на година на човек може и на 1000 да се направят с програмата или да се иде на счетоводител.
тъй като хвърляш камъни в моя двор ще ти отговоря.
ще използвам едно разсъждение от по-горе (само да не ме заподозрете

не е важно какъв софтуер ползвах или уебсайт, а да знаеш какво правиш. Сянката не е единствения, който миналата година спечели от това. Наистина имах много хора, които си бяха направили декларациите до стотинка и на тях не съм взел такса, защото нямаше за какво, но имаше и не малко, които доста спестиха. На един съфорумец му направих амендмънт на 2003 и 2004, за да вземе 4 чифрено число.
Друго предимство е, че ако не ви признаят някой разход няма как да се обадите на софтуера да го питате какво да правите

Аз продължавам и тая година да проверявам вече направени декларации и взимам такса само, ако може да се спести нещо допълнително.
това важи и за години 2004 и 2005.
смятам, че отговора ми не е реклама, а отговор на анти-реклама!
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Антиреклама на какво?bgmontreal написа: смятам, че отговора ми не е реклама, а отговор на анти-реклама!
bgmontreal otgovora ti si e bash reklama i to tochno takava kakvato triabva da bude. Bravo!
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Tuk jenite vinagi se praviat na nerzbrali i pochvam da razbiram margi v omrazata mu. Tova sigurno jenskia mozak go razbira kato reklama sigurnosurvivor написа:Антиреклама на какво?bgmontreal написа: смятам, че отговора ми не е реклама, а отговор на анти-реклама!
Poiavi li se bgmonreal sled nego zadaljitelno idvat hulltroll krivon i survovor Choveche bgmonreal vzemi da spresh da pishesh che mi omrazna da gi chetaс програмата или да се иде на счетоводител.
Аз пробвах и двете и открих че второто ми отнема доста повече време и нерядко и повече пари.Даже веднъж и бях при един счетоводител който все ми се репчеше Агоп ли се казваше ... забравих.

Въпросът ми беше ясен и конкретен, без никакъв коментар, а освен това не беше към тебMy Shadow написа: Tova sigurno jenskia mozak go razbira kato reklama sigurno

Ами недей ги чети. Или ако четеш не пиши, няма как да разберем, ако не ни информираш.My Shadow написа: ....che mi omrazna da gi cheta
Колкото до това което си посочил като антиреклама то не е антиреклама, а самата истина в много случаи.