Ми това са основни пинципи и правила на нормалния свят...че много тук не ги възприемат тези ценности си е техен проблем...мястото им е там в онази държава, която си позволява в 21 век в Европа да отнеме основно право гарантирано от върховния и закон, правото на ГЛАС!!!?!?!??!?!
...а тези и подобни разбирания някои хора си ги имат поради добрия пример от семейство и род та не е нужно когато избягат от Луднахирия

тепърва да ги изучават...аз не съм чул баща ми да употребява думата ФЕС, ШАЛ, БАСМАЧ или подобно...НИКОГА..макар, че това са термини в устите на 90% от хората християни в региона в който съм израсъл...анадъмо
....проблема е на приждащите тук, които си носят и остават да живеят с набутаните им още от деца в главата, че са по велики от другите, защото онези били с шалове или с кърпи...та тези идващите са изхвърлени по естествен път от хора с нормални отношения и събрани в себеподобна си среда и допира им с такива постоянно ги оставя с впечатлението, че това е Канада...Да ама Не колега бучащ плъхчо...
Относно дали ръся акъл или казвам обикновени неща идва от честно да ти кажа недоумявам, за нивото тук...въпреки селекцията, явно тази общност е доста на ниско имнтелектуално ниво и, за мое съжеление не се развива а затъва в ориенталските си кръгове, докостващи се с други подобни и от останалата подобна част от света